2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم برای همسرت رفتی؟چرانمیزارن عمل کنی

آره عزیزم

گفتن طلاق بگیر

ولی مادر من پاشو تو ی کفش کرده که بمون درست میشه

طلاق بگیری پشیمون میشی

یه مشاور دیگه بریم

کلی مشاور رفتم گفتن شوهرت درست نمیشه طلاق

حتی پیش شیخ رفتم مشاور 

اونایی که مذهبی آن طلاق نمیگن امیدواری به زندگی نداد بهم 

بعد مامان من نمیزاره 

من با ۳تا مشاور مختلف چندین جلسه مشاوره برای مشکلاتم با همسرم رفتم، هیچ باری جواب نداده و فقط کلی پول هزینه کردیم. تازه با یه عالمه تحقیق و پرس و جو مشاوره خوب پیدا کردیم. شما پیش یه مشاوره خیلی حرفه ای برید

خب نمیفهمم سوهرامو مسکل داره ما باید بریم مشاوره ؟؟ من شوهرم خیانت کرد میگم چرا اینکارو کردی بار اولشه میگه چون باهام نیومدی بریم کافه منم با یکی  دیگه رفتم.

من هزارتا ک دروغه ولی صد تا دلیل واسه خیانت دارم از بی پولیاااام تا عقده های کوچیک و بزرگ مسافرت لباس تفریح الانم باردارم دلم استراحت میخاد ولی ندارم چون همش کار میکنم . تو این بارداری مدام رابطه جنسی دارم هرچی میگم بده واسه بچه تینقد زیاد تو مغزش نمیره تازه روزی دو سه بارم میخاد خب من رابطه نداشته باشم میگه چون رابطه نداشتی خیانت کردم .    خوبه منم خیانت کنم با کسی بهم پول بده تا حداقل خدمتکار بگیرم استراحتمو کنم ؟؟ 

رابطه عاطفی و جنسی رو واقعا سخته اگه این دوتا اوکی شه دعوا و کتکم کم کم از بین میره

سخت خیلی سخت

با این حال ۴ ساله دارم تحمل میکنم این مشکل رو ولی همه ازم توقع دارن خوب باشم. مهربون باشم

هستم 

شوهرم دیشب کتکم زده بازم حق طلب باباش میخواد