2777
2789
عنوان

پیروز🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ناراحتم که پیروز مرده..باید دقت بیشتری در زمینه نگهداری ازش می شد و به حقوق حیواناتم معتقدم... ...

ببخشید ولی ایفون و اپل یکیه

گفتم جای دیگه نگی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
واقعا عجیبه برام..ایرانی هستین؟؟؟

ارع هزاران موضوع هست که بشه براش فکر کرد

مرگ یه حیوان ناراحت کننده است اما دقیقا اندازه مرگ یک حیوان

من نمی‌فهمم کسایی رو که میگن وای امیدم وای افتخارم وای پیروز وای نسل فلان :///

الان کل امید و آرزو و اعتقاد و آرمان تو بسته به یه یوزپلنگه؟چرا؟دقییییقا چرا؟

میلیون ها گونه منقرض شده هزاران گونه داره منقرض میشه

چرا اونا امیدت نیست ؟

#نه.به.حوسازی

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
منم ناراحتم که پیروز مرده..باید دقت بیشتری در زمینه نکهداری ازش می شد و به حقوق خیواناتم معتقدم... ...

بیشتر از اینکه برای پیروز اشک بریزم،برای ایرانمون اشک میریزم که هر روز قبلش سیاه تر میشه..هر روز خبر بد،خسته شدیم..دلار،فقر،محیط زیست..حق فریادم نداریم..

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍
🙃🙃🙃💔خدا به هممون صبر بده 

آمین

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

کسی که ندونه نماد ملی چیه

ازش توقع درک و شعور داری؟

عزیزم اون کاربرو نمیدونم اما من ایرانی نیستم اما به اندازه ی شماها ناراحتم و شوکه شدم 

جیگرم داغ ورداشت 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مامان پیروز مرده بوده که با این آقا بزرگ شده؟؟

نه

سزارینش کردن

بچه رو قبول نکرده

چون دست انسان به بچه خورده و بوی انسان گرفته

منم ناراحتم که پیروز مرده..باید دقت بیشتری در زمینه نگهداری ازش می شد و به حقوق حیواناتم معتقدم... ...

هرچیزی به جای خودش... هرکسی وظیفه ای داره و باید به نحو احسن به وظیفش عمل کنه...

با حرف شماهم موافقم ولی به نظرم ربطی به این موضوع نداره..

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

تقریبا یه هفته ده روز بود بیمار بود 

من مدام دنبال میکردم خبراشو سه روز قبل گفتن چیزی نمیخوره فقط کمی اب

دستگاه دیالیز اوردن ولی ج نداد بدنش دفع سموم نمیکرد 

بقیه خواهر برادراشم همینجوری مردن مشکل گوارش داشتن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ارع هزاران موضوع هست که بشه براش فکر کرد مرگ یه حیوان ناراحت کننده است اما دقیقا اندازه مرگ یک حیوا ...

آدم انقد سطحی نگر؟

متاسفم براتون.جوابتون رو نمیدم..فقط متاسفم..واسه هممون متاسفم

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍