دلوین_دلنیا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3199 عنوان نی نی یار جان بیا 58 بازدید | 5 پست درخواست تعلیق دارم ، ممنون❤️ 1401/12/09 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1ماماناسلام1 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 938 چرامیخوای بری بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
دلوین_دلنیا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3199 چرامیخوای بری بدم میاد از لحن کاربرا ، پلنگ واسشون مهم تره تا قلب یه آدم !برن به همون پلنگشون برسن
1ماماناسلام1 عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 938 بدم میاد از لحن کاربرا ، پلنگ واسشون مهم تره تا قلب یه آدم ! برن به همون پلنگشون برسن سخت نگیرعشقم اینجا مجازیه نیمه پره لیوان و دوستای خوبتو ببین بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
دلوین_دلنیا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3199 سخت نگیرعشقم اینجا مجازیه نیمه پره لیوان و دوستای خوبتو ببین چی بگم والا
dokhtar_sahram عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 3201 @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_پنج استارتر درخواست تعلیقی داره یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پاییز نسپرده ایم 😌😌. «ناصر عبداللهی»