2777
2789
عنوان

خانم ها بیاید بگید چکار کنم

148 بازدید | 18 پست

قراره فروردین اسباب کشی کنم پیش خانواده ای شوهرمم قراره بریم  یه خونه ای دیگشون  امروز مادرشوهرم گفت که مستاجرو جواب کردیم ۵ فروردین میره  الان من نمیدونم از امروز شروع کنم یا چی میگم نکنه بگن چقدر هوله     بعدشم بچه کوچیک دارم و میخوام همه چیممم بشورم   فکرمو مشغول کروه

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنی میخوای بامارشوهر زندگی کنی؟_😁

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
مطمعنی میخوای بامارشوهر زندگی کنی؟_😁

ن گلم شش ساله زندگی میکنم الان میخوام برم 😁😁😁

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

ن گلم شش ساله زندگی میکنم الان میخوام برم 😁😁😁

خداروشکررررررر زودتربشوربرو😁😁😁😁

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍
از شوهرت هم کمک بگیر بگو بیاد کار کنه 😂😂

شوهرم سر کاره والا

خب خودت کم کم جمع کن 

وای گلم بچه ام خیلی شیطونه  اره باید کم کم شروع کنم 

کاش بچتو بزاری خونه خواهرت یا مادرت من موقع اسباب کشی خواهر شوهرم بچمو می بره چون واقعا نمیزاره کار ...

مادرم اینا دورن نمیشه که  بچه امم شیر میخوره زود زود بهونه مو میگیرع