2777
2789
عنوان

چیه هی پیروز پیروز

206 بازدید | 14 پست

ب شوهرم میگم وای پیروز مرد🥺

میگه ب تخ…مم🫤

منم گفتم کاش اون میمرد جاش😏یکی رو گفتم ک قشنگ لال شد

والا ی ملت ناراحت شد با مرگ ی یوز😞

ی ملت خوشحال شه الهی🥹

طفلی به نام شادی دیری است گم شده است...

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجا نوشته بود اگه با مرگش بغض نکردی، آدم خیلی خیلی قوی هستی... منکه اشکم درومد😭 پسر ایران💔

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

من امروز صبح متوجه شدم.

خیلی ناراحت شدم...خیلی..

پیروز برایِ همه ما یه جوانه ی امید بود..که رفت و ما رو نا امید کرد..

چقدر هممون ذوق میکردیم برای عکساش..

ما خداروشکر که مامانش بارداره و دو توله یوزپلنگ ماده هم هست...امیدوارم اینا بمونن.❤

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
من یه سئوال ذهنم رو درگیر کرده ، اگر مامانشون زنده بود چرا شیر نداد؟...که این بچه به نارسایی کلیوی د ...

چون  وقتی توله به دنیا میاد باید مادرش بوش کنه لیسش بزنه و باهاش ارتباط برقرار کنه اما متاسفانه توله ها در دست انسان ها لمس شدن بوی انسان گرفتند برای همین مادر بر اساس فطریت ذاتی نپذیرفت🥲 مقصرش تیمی بودند که توله ها رو به دنیا اوردن

😎💚🐬
چون  وقتی توله به دنیا میاد باید مادرش بوش کنه لیسش بزنه و باهاش ارتباط برقرار کنه اما متاسفانه ...

وای!💔

بمیرم مادرش زنده بود و تنها بزرگ شده.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
من ک نمیدونم کی و گفتی ولی الهی آمین

طرف تو خونش نشسته حتی شاید خودشم بخاطر پیروز ناراحت شه بعد بیخبرازهمه جا دارن نفرین مرگش میکنن   خدایی وقتی نفرین میکنین بادیگران کاری نداشته باشبن نفرین خوب نیست اما لااقل کسی که کاری کرده رو نفرین کنین بادیگران چیکاردارین حالا عزیزش باشه فکرکن خواهرشوهرمن طرفدارایناس بعد برادراشو عزیزاشو که ماها باشیم نفرین میکنن به خدا ماخودمون ازاون آدم میکشیم همین بسمونه دیگه چرامارو یاعزیزای مارو نفرین میکنین هرچی میگین به خودش بگید شاید خودش مخل آسایش همون عزیزاباشه بدبختا دیگه چرانفرین میشن همون آدم براشون زیادم هست بهصوص که اینجورآدما معمولا فکرمیکنن کارشون خیلیم خوبه وحرفاشون درسته ماکه تربیتشون نکردیم به ماچه