2777
2789
عنوان

بچه ها تو این شرایط اقتصادی به نظرتون عروسی گرفتن واجبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما ارتباطی نداره در درجه اول.(با احترام)

دوم اینکه پدر مادر شما اگر ندارن کمک نکنن و خودشونو تو سختی قرار ندن.

سوم اینکه  برادرتون( نه شما) برای دختر خانم شفاف کنه که وسع من در این حده.اگر پذیرفت که هیچ اگر نه قرار نیست کسیو تو فشار قرار بده می‌تونه تصمیم دیگه ای برای زندگیش بگیره.

اگه خودت بودی دوست داشتی جشن عروسی نداشته باشی ؟

من خودم عروسی گرفتم متناسب با اوضاع سال 95 -خوب هم بود اما الان این حسابی رفته زیر بار قسط و قرض -چیزی نگفتم بهش اما دلم سوخت

نظر من اینه و برای خودم هم همین کار میکنم

ی فرمالیته با عکاسی و فیلم و لباس و ...

ی جشن با کسایی که دوسشون دارم و دوستام و ...

ماه عسل مفصل که کلی خاطره سازه 

باقی پول سرمایه گذاری کنم هر جایی که نیاز بود 

اینجوری هم به من خوش میگذره و کارهایی که دوست داشتم و نیاز بود انجام دادم هم الکی پول خرج کارهایی و کسایی نکردم که بعدا پشیمون شم 

ولی در کل عروسی حق دختر خانوم هستش میتونید از تشریفاتش کم کنید ولی حذف کردنش به عهده و نظر عروس هستش و نباید تحمیل کرد 😊

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

کاری که از دست تو برنمیاد کاش عروسا رعایت خونواده دامادو بکنن دو تا برادرم که ازدواج کردن قشنگ رفت ...

منم همینو میگم - متناسب با اوضاع خانواده نه افراطی و با هزار قرض و بدهی - منم نیم تونم دخالت کنم فردا من وهمسرم میشیم بد پیششون

بنظرم در حد معقول بگیرین مهم اینه ک ی خاطره و فیلم و عکس بجا بمونه 

ما عروسی هامون خیلی شلوغه نزدیک 1000 نفر عروسی میگیرم ولی ن خیلی انچنانی ک حالا بهترین تالار شهر باشه کلی باید پول ورودی بدم ی تالار مناسب تر انتخاب میکنم 

یا شام به جای چندمدل غذا ی مدل میدم (البته بیشتر عروسی هامون ی مدل غذاست)

بقیه پول رو هم پس انداز میکنیم یا وسیله ای چیزی میخریم

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

من یعنی عروسی مفصل گرفتم 

یه ماه عسل مفصل و خاطره انگیز رفتم 

پدر شوهرم زحمت کشید 😒 فقط پول تالار رو داد و بعدش پولای جمع شدرو برداشت که از پول تالار خیلی بیشتر بود 

چون هممممه ی اینا آرزومه انجامش دادم وگرنه روی دل میمونه 

نظرم اینه تا نمی‌تونید خواسته هارو برآورده کنید خواستگاری نرید واقعا 

اگرم به اصرار پسر هست و دختر رو دوست داره مراسم خواستگاری بگید که پور داماد نمیتونه آنچنان کمکی بکنه خواسته هارو از خود داماد داشته باشن اینجوری حداقل تکلیف عروس و خانوادش مشخصه

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
من خودم عروسی گرفتم متناسب با اوضاع سال 95 -خوب هم بود اما الان این حسابی رفته زیر بار قسط و قرض -چی ...

خب گناه اون دختر چیه که تو این وضع بد دلش عروسی میخواد شما مجبور نیستین خیلی لاکچری برگزار کنین در حد معمول برگزار کنین که اون دخترم حسرت به دل نمونه چون عروس شدن ارزوی هر دختریه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
مشکل اینجاست ک تا پول جمع کنن برا سال دیگه  همه چیز چند برابر میشه😪

آره اوضاع خیلی بدیه مخصوصا برای جوونا چه جوری جهاز بخرن وعروسی بگیرن خدا خودش کمک کنه

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
منم همینو میگم - متناسب با اوضاع خانواده نه افراطی و با هزار قرض و بدهی - منم نیم تونم دخالت کنم فرد ...

مسئله اینه که عروس خانم وقتی میرن خواستگاریش شرایط داماد و خونوادشو واسه آینده نمیبینه فقط میخواد ازدواج کنه

وقتی کسی نمیتونه با بی پولی یا پول کم همسرش کنار بیاد نباید اون کیس رو قبول کنه

البته بعضیام عقیده دارن خونواده داماد دیگه حق ندارن بخورن و بپوشن همه رو باید بدن آقا پسر و عروس