2777
2789
عنوان

دیگه کشش ندارم😢دیگه بریدم

967 بازدید | 51 پست

تو رو خدا کمکم کنید بخاطر خدا منو یاری کنید😢😢😢چهارروزه هیچی ندارم توخونه برای بچم درست کنم چهار روزه از مدرسه گشنه میاد نون و چای بهش میدم زده به سرم آگهی فروش کلیه بزنم شوهرم فوت شد تو کروناخانواده اش ولمون کردن خانواده خودمم از خودم بدبخت ترن برا کار هر جا میرم میگن خبرت میدیم ولی دیگه خبری نمیشه خدایا منو شرمنده ی بچه هشت سالم نکن😢😢😢😢😢

فقط میتونم دعات کنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم بیمه

آمممم برو سازمان بیمه تامین اجتماعی اوضاعت رو بگو فک کنم حقوق زنان خانه دار بدون سرپرست بهت بدن منم یکی از اقواممون لینجوری شد همسرش فوت شد با ی بچه ی ساله تنها بدون حقوق موند بعد رفت تامین اجتماعی ماه ب ماه ی مبلغی بهش میدادن و زیر پوشش اون بیمه قرار گرفته بود 

آمممم برو سازمان بیمه تامین اجتماعی اوضاعت رو بگو فک کنم حقوق زنان خانه دار بدون سرپرست بهت بدن منم ...

تامین اجتماعی بدون سابقه چرا باید حقوق بدن رو چ حسابی‌.احتمالا دوستت خودش ازاد واریز میکرده

عزیزم 😢کلیه چرا گوشیتو بفروش فعلا تا ی کاری پیدا کنی 

تبلت بچم هست دوسال پیش یه بنده خدا دست دوم بهش داد برای کلاس های شاد غیر حضوری خودم گوشیم سر قبرمه خواهر

رفتم اینقدر پاسم دادن این اتاق اون اتاق اخرم گفتن بعد تعطیلات عید بیا خودم به درک دلم برا بچم کبابه

میدونم کمیته اذیت میکنه

ولی مقاومت کن پرو باش انقد برو بیا جواب میده

من کسایی رو میشناسم برلشون خونه ساختن لباس خوردنی میبرن براشون

وام چقد دادن شغل درست کردن فقط کم نیار

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل