2777
2789
عنوان

امروز پنجمین روز بعد از انتقالمه

244 بازدید | 20 پست

سه روز اول وحشتناک نفخ داشتم و کمر درد اما دیروز و امروز خیلی کمتر شده.لکه بینی ندارم ۱۶اسفند پزشک آزمایش بارداری نوشته...جنین ها سه روزه بودن موقع انتقال الان لانه گزینی اتفاق افتاده ب نظرتون؟

اگر آره چرا لکه بینی هیچی نداشتم از لحاظ بارداری طبیعی الان هفته سوم بارداری میشم یعنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی  بهتر بشی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

همه که لک نمیبینن موقع لانه گزینی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

لکه بینی برای همه نیست من خودم بارداری شدم اصلا لکه بینی نداشتم از مامانمم پرسیدم گفت نه اونم نداشته تو سه تا بارداری انشالله که بارداری ❤️🌱

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
همه که لک نمیبینن موقع لانه گزینی

اره ولی معمولا ماها که چندتا جنین انتقال میدیم ی ذره لک رو میبینن اکثرا من سه تا جنین انتقال دادم حتی بعد اون پروسه انتقال میگن لکه بینی های اولیه هم طبیعیه من اونارم ندیدم

من چهارسال اقدام داشتم از اول امسال رفتم تو سیکل آی وی اف.رحمم تک شاخه ظاهرا

مبارکه عزیزم💋

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من چهارسال اقدام داشتم از اول امسال رفتم تو سیکل آی وی اف.رحمم تک شاخه ظاهرا

عزیزم یه سوالزا ناباروری ثانویه براتون اتفاق افتاده من ممکنه بعد از سقطی که داشتم دیگه باردار نشم ؟!

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄