2777
2789
عنوان

با بواسیر و ابسه چجوری بریم سرویس ؟

235 بازدید | 11 پست

خانوما من امشب نوبت دکتر دارم دقیقا نمیدونم ابسه کرده بواسیره، هردوشه، چیه، ولی خیلییییی میسوزه خیلی ینی نیمشه آب بهش بزنی چه برسه به شستن و نمیدونم دفع کردن ینی دوروزه غذا زیاد نمیخورم که دستشوییم نگیره الان استرس دارم ، اگه لازم شد برم دقیقا چکار کنم کمترین درد رو بکشم؟ انقد درد داره فشارم افتاد دوبار قبلی مه رفتم سرویس لزر  کردم الان استخون واژ.ن میشه یا لگن میگن نمیدونم ولی استخون اون پایین درد داره

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

پماد همورویبد استفاده میکردی که تا زخم بواسیر یا ...زود خوب بشه، 

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوستتو درمان کنی خیلی بهتر میشه! منم اینطور بودم یک انتی همورویید زدم دو استرس ازخودت دور کن سه تونت بزن دکتر تو آپارات خوراکی یبس کننده لبنیات فلفل، موز میوه کال پیاز خام خیلی چیزاست نباید بخوری بگو چیا خوردی! حتی شیر انار ترشی همه ممنوعه وگرنه یبوست میاری، بعد دفع هم چرب کن تا ی مدت 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

پماد هموروییدو تزریق کن

ملین هم بخور

چندساله که اینجوری کنترلش میکنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بعد زایمان مشکل هموروئید پیدا کردین؟

از قبل زایمان در حد یبوست داشتم.توبارداری و بعد زایمان شدت گرفت 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست