2777
2789
عنوان

تونیک بلک بری و قطره سیلیس😐😐

1214 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی چیزی ازش شنیده خیلی تبلیغ شو دیدم و‌تو این سایت متاسفانه فقط تبلیغ بازاریاب ها هست که همیشه این تبلیغ نتیجه عکس داشته

کسی مصرف کرده خودش یا اطرافیانش میگن خیلی عالیه قیمتش هم کم نیست راستش منم سفارش دادم نمیدونم قراره چی به سرم بیاد

من واسه موهام گرفتم قطع ریزش و‌رویش مجدد🥹

سلام خانوما من این کاربریو از یه دوستم گرفتم نمیخوام تاپیکاش بمونه به خودم پیامک نیومد براتون مقدوره تاپیکارو گزارش بزنید استارتر حلال کن عزیزم وسط تاپیکت

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تونیک رو ندیدم من خودمم عصو شرکت نفیسم ولی راستش تا حالا نفروختم به کسی که بدونم خوبه یا نه اینم میدونم که همه چیز هایی که بهت گفتن رو درست انجام بدی نتیجه میگیری همه محصولات هم استفاده کنی اونایی که بهت میگن ر و 

سلام عزیزم من همسرم تونیک رو به همراه قطره الن بیوتی استفاده کرد و وافعا رویش محدد داشت. من اولش چون خواهرم رفته بود نفیس برای دل خوشیش گرفتم ولی واقعا خوب بود هم اون هم تقویت کننده مژه اش و ابروش

کلا درست مصرف نکنی هیچ چیزی نتیجه نمیده من خودم سرم طلا گرفتم ولی چون یه روز زدم دو روز نزدم و اینکه کلا حوصله نداشتم تاثیر نداشت ولی خواهرم اون رو استفاده کرد واقعا خط اخمش کم عمق شد