2777
2789

دوستای گلم سوالم اینه اون کابینتی که هود رو میپوشونه در اثر حرارت گاز تغییر رنگ نداده لطفا اگه تجربه ایی دارید راهنمایی کنید 🌹

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوسی

مال شما تیره اس ولی برای من کرم روشنه کابینت کار میگه باید کابینت هود رو یه ذره بالاتر بگیریم تا با گاز فاصله داشته باشه ولی من میگم بخاطر زیبایی قدش اندازه کابینتای دیگه باشه بخاطر همین چون به گاز نزدیکتر میشه میگم نکنه تغییررنگ بده 

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
من سفیده و تغییر رنگم نداشته

چه خوب بعد کابینت هودتون از نظر قد ،اندازه بقیه کابیتای دیگه اس یا کوتاه تره