2777
2789

دوستان من امروز نوبت شارژ فیبروز ابرو دارم بعد دو سال دیشب به همسرم گفتم گفت ن ک چی بشه نمیخواد پاک شده ک شده بزنی ک چی بدون اجازه نوبت گرفتی 😐😐

اصلا دیگه نمیخواد کلا مخالف زیباییه چون خودش ۱۱ سال بزرگتره دوست داره من مثل پیرزنا باشم یه وقت ازش سر در نشم خسیسم هس شدید چجوری ۴۰۰ تومنی کم دارمو ازش بگیرم 

خواهشا ذکری زبون بندی راهکاری راهنمایی هر چی دارید بهم بگید لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکارتونم اشتباهه چون ابروتون درست نمیکنید الان مثل پیرزناییی حرفاتونم بچه گانه

موافقم باهاتون الان پیرزنا بیشتر ابروهاشون درست میکنن😅اینچیزا ملاک زیبایی زشتی نیس

🦦

افکارتونم اشتباهه چون ابروتون درست نمیکنید الان مثل پیرزناییی حرفاتونم بچه گانه

فقط‌ ابرو نیست ک گلم ۳۳ سالمه عزیز 

مثلا پیشونیم چشام کلی چروک آورده نمیزاره بوتاکس بخدا باور کن دوست داره مثل مامانش لباس بپوشم  اصلا آرایش نداشته باشم حتی برای عروسی 

بازم بگم یا قانع شدی 

فقط همین یه مورد ک نیست 

با ذکرو زبون بند نمیشه ک😑از قبل ب بهونه لباسی چیزی میگرفتی ازش

خب مگه فیبرو ابرو رو میشه پنهون کرد

یادمه یه خانمه رفته بود آرایشگاه موهاشو رنگ کنه رنگه نارنجی شده بود شوهرش شب راش نداده بود خونه 

شب خونه همسایه مونده

فرداش  ب آرایشگره گفته بود  موهامو درست کن اونم گفته بود باید هزینه بدی ک دعوا شده بود زنگ زدن پلیس

فکر کن پلیس وسط گیس کشی اومده بود واسطه😂😂😂

موافقم باهاتون الان پیرزنا بیشتر ابروهاشون درست میکنن😅اینچیزا ملاک زیبایی زشتی نیس

بحث فقط ابرو نیست ک 

عزیزم حق باشماست 

حالا راهنمایی داری بگو بهم واسه منی ک کلا ابرو ندارم صورتم بی روحه واقعا نیازه 

قبول دارم مثلا الان خواهرم ابروهاش پره لیفت میکنه خیلیم خوشگل واسه من لیفت کرد خیلی زشت شدم چون ابرو ودارم کمه بور