2777
2789

میدونستی یکی هست که هر روز برات دعا میکنه؟

بسم الله الرحمان الرحیم.

اهل بیت، مهربانترین پدر امت:

تو گناه کنی و گرم غفلت باشی و گوشه‌ای کسی که پدرانه دوستت دارد برای گناهانت اشک بریزد؟ این است رسم وفا؟

او امام است. اصالت زندگی‌ات؛ همان که سال‌هاست نمک سفره‌اش را می‌خوری...

تو را نمی‌دانم؛ اما من دیگر طاقت اشک‌هایش را ندارم.

با وجود گناهانم هنوز امید دارم، وقتی هنوز انتظار بازگشتم را می‌کشد، یعنی اگر بازگردم و مسیر یار شدن را بپیمایم، بی‌گمان لشکرش برای من هم جا دارد.

برمی‌گردم سوی امامی که سال‌هاست انتظارم را می‌کشد.

بیا همین امشب به آغوش پدر بازگردیم...

«قالو يا أَبانا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنوبَنا إِنّا كُنّا خاطِئينَ

قالَ سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَكُمْ رَبّي إِنَّهُ هُوَ الْغَفورُ الرَّحيمُ»

گفتند: ای پدر! آمرزش گناهانمان را بخواه، بی تردید ما خطاکار بوده ایم.

گفت: برای شما از پروردگارم درخواست آمرزش خواهم کرد؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

سوره حضرت یوسف: آیات 97/98.

«وَلَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمو أَنْفُسَهُمْ جاءُوكَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوّاباً رَحِيماً»

و اگر آنان هنگامی که [با ارتکاب گناه] به خود ستم کردند، نزد تو می آمدند و از خدا آمرزش می خواستند، و پیامبر هم برای آنان طلب آمرزش می کرد، یقیناً خدا را بسیار توبه پذیر و مهربان می یافتند.

سوره نساء: آیه 64.

مهربانی امام زمان و دعاهای حضرت برای ما:

امام مهدی(عج): «ما در رسیدگی به امور شما کوتاهی نمی‌کنیم، و یاد شما را از خاطر نمی‌بریم، که اگر چنین نمی‌کردیم، سختی‌ها و بلایا به شما فرود می‌آمد، و دشمنان، شما را ریشه‌کن می‌ساختند».

بحار الانوار، ج53، ص 175

امام هشتم حضرت رضا علیه السلام می‌فرمایند:

«امام همدم و رفیق، پدر مهربان، برادر برابر، مادر دلسوز به کودک، و پناه بندگان خدا در گرفتارى سخت است».

اصول کافی، جلد یک صفحه 385

و در سخنی از خود حضرت آمده است:

«همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم».

بحار الانوار، ج53، ص11.

سید ابن طاووس می گوید:

شبی در سرداب مطهر نشسته بودم، می شنیدم که حضرت در حق شیعیان خود دعا می کنند:

«خدایا! به حق آن که در خشکی و دریا تو را می خواند، بر فقرای مومنین به غنا و ثروت، بر بیماران به شفا و سلامتی،

بر زندگانشان به لطف و کرم، بر امواتشان به مغفرت و رحمت، و به مسافران و غریبانشان به بازگشت به وطنهایشان تفضل فرما».

بحار الانوار، ج53، ص 302؛

سید بن طاووس (رحمة الله علیه) می فرماید:

سحرگاهی در سرداب مقدس بودم.

ناگاه صدای مولایم را شنیدم که برای شیعیان خود دعا می کردند و عرضه می داشتند:

«خدایا، شیعیان ما را از شعاع نور ما و بقیه طینت ما خلق کرده ای، آنها گناهان زیادی با اتکاء بر محبت به ما و ولایت ما کرده اند، اگر گناهان آنها گناهی است که در ارتباط با تو است، از آنها بگذر که ما را راضی کرده ای، و آنچه از گناهان آنها در ارتباط با خودشان هست، خودت بین آنها را اصلاح کن و از خمسی که حق ما است، به آنها بده تا راضی شوند و آنها را از آتش جهنم نجات بده و آنها را با دشمنان ما در سخط خود جمع نفرما».

منابع: برکات حضرت ولی عصر (عج) حکایات عبقری حسان صص296-297

بگوئید ظهور نزدیک است، تا فرج نزدیک شود:

امام کاظم علیه‌السلام فرمودند:

«اگر به ما بگویند این امر ( #ظهور) تحقق نمی‌پذیرد، مگر بعد از دویست یا سیصد سال و آن را دیر ببینیم دلها دچار سختی و قساوت گردد. بگوئید چه زود است چه نزديک است و بدينگونه دل‌های مردم اُنس ميگيرد و آرامش می‌يابد و فرج نزديک می‌شود».

الکافي ج ۱، ص ۳۶۹

الوافي ج ۲، ص ۴۲۸

بحار الانوار، ج ۵۲، ص ۱۰۲

الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۳۴۱

اَللّاهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج وَ الْعافیَةَ وَ النَّصْر.

به حق اسمای حسنای الهی.

به حق قرآن و اهل بیت و به حق و اضطرار حضرت زینب.

خدایا، سال 1402 را سال ظهور امام زمان قرار بده ،

و به امام و همه دوستان و محبانش، در دولت پربرکتش، عمری طولانی، سلامتی، عافیت و نعمت عنایت بفرما.

به رحمت بینهایتت، ای مهربانترین مهربانان.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بیاییم بعد از نماز که دعا قطعا مستجاب است، همگی برای فرج امام زمانمان دعا کنیم!

بسم الله الرحمن الرحیم.

اَللّاهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج وَ الْعافیَةَ وَ النَّصْر.

به حق اسمای حسنای الهی.

به حق قرآن و اهل بیت و به حق و اضطرار حضرت زینب.

سلام.

بنا بر فرمایش های معصومین (علیهم السلام) که همیشه باید آماده ظهور باشیم و همیشه برای ظهور دعا کنیم،

«براي تعجيل فرج بسيار دعا كنيد».

«هر صبح و شام چشم انتظار فرج باشيد».

«هر يك از شما بايد به آنچه كه او را به مقام محبّت ما نزديك مي‌كند، عمل نمايد».

و امام زمان-عليه‌السّلام-‌خود مي‌فرمايد:

«براي زود فرارسيدن فرج (و ظهور ما) زياد دعا کنيد، که آن همان فرج و گشايش شماست.»

(کمال‌الدين لِلصدوق، ج 2، ص 485)

همچنین در روایات داریم که هر فردی بعد از نمازهای واجب یک دعای مستجاب دارد، (به ویژه اگر نماز اول وقت باشد).

و بر اساس مضمون حدیثی از امام حسن عسگری (علیه السلام)

نمازها را در اول وقت بخوانیم خصوصا نمازهای ظهر و عصر که حاجاتمان برآورده میشود.

فایل ارزشمندی دریافت کردم که بعد از حذف قسمتهایی از فایل، با خدا عهد کردم آن را در سایت قرار بدم که دانلود کنید و بین مردم منتشر بفرمایید

تا دعای بعد از نماز مردم ایران، دعا برای فرج و ظهور امام زمان شود تا به برکت رحمت واسعه الهی، و به برکت اهل بیت (علیهم السلام)،

مشمول عنایات ویژه خداوند مهربان باشیم.

همگی برای فرج امام زمان دعا کنیم تا خدا به مردم جهان رحمت فرماید و باقیمانده غیبت را بر ما ببخشد.

اجر شما با خداوند و اهل بیت (علیه السلام).

منبع: کانال التجا.

لینک دانلود:

https://uupload.ir/view/doa_bade_namaz_23xx.mp3

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین!

بسم الله الرحمان الرحیم.

سلام دوستان.

هرکی میخواد بدونه چقدر امام زمان مهربانن،

چقدر ما رو دوست دارن و چقدر برامون دعا و استغفار میکنن و مشتاق هدایت و سعادت ما هستند،

چقدر دوران حکومت امام زمان پر برکته و دنیا بهشت میشه!

هرکی مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرته،

هرکی میخواد برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنه و زمینه ساز ظهور باشه،

هرکی میخواد یار امام زمان باشه ولی راهشو نمیدونه،

هرکی فکر میکنه خیلی مسیر رو اشتباه رفته و الآن دیر شده برای یاری امام زمان،

امام زمان الآنم یار میگیرن!

لطف کنین این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت!

در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:

"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!

امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.

دانلود کتاب

هیچکس به من نگفت:

https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=12622&lang=fa

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمان الرحیم.

برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان (عج):

1- عقل مردم کامل می شود.

2- جهل و نادانی برطرف می گردد و علوم و معارف زیاد می گردد.

3- بسیاری از گمراهان هدایت می شوند.

4- ظلم و جور برطرف شود و عدالت و امنیت جهان را فرا گیرد.

5- زمین گنج ها و برکات خود را آشکار می کند.

6- تمام فقرا بی نیاز می شوند به طوری که کسی برای گرفتن خمس و زکات پیدا نشود.

7- تمام مریض ها خوب می شوند و نابیناها بینا می گردند.

8- باران به قدر کفایت ببارد و کره زمین سبز و خرم شده و تمام درختها میوه دار شوند.

9- بدنها سالم و عمرها طولانی شود.

10- روزها و سالها دو برابر می شود.

11- اشرار نابود شوند و اخیار (خوبان) باقی بمانند.

12- کینه از دل مردم برود و دلها با هم مهربان گردد.

13- رحمت خداوند متعال و گشایش الهی مردم را فرا گیرد.

14- امام زمان در هر سال دو عطیه و در هر ماه دو شهریه به مردم پرداخت می نماید.

15- به مردم مومن به اندازه چهل نفر نیرو داده خواهد شد و دل او مانند پاره آهن می گردد.

16- مومنی که در مشرق است مومن دیگر را در مغرب می بیند و بالعکس.

17- شیعیان از راه دور امام زمان را می بینند و با آن حضرت صحبت می کنند.

18- کره زمین به برکت ظهور امام زمان نورانی شده و تاریکی از بین می رود.

19- گروهی از مومنین زنده شده و برای یاری امام به دنیا بر میگردند.

20- امام زمان مسجدی در نزدیک نجف می سازند که هزار درب و مسجدی در حیره که پانصد درب دارد.

21- ظلم و جور بر طرف شود و عدالت و امنيت جهان را فرا گيرد.

22- هر مرد مومن از شير دليرتر و از نيزه کاری تر می شود.

23- شهر کوفه که مرکز حکومت امام زمان است آنقدر وسيع می شود که نزديک به کربلا می رسد .

24- تمام مرزها برداشته شده و همه ی کره زمين تحت يک حکومت خواهد بود و مردم هر وقت بخواهند می توانند به هر جايی سفر کنند.

25- درندگان و حيوانات با هم صلح نمايند و بچه ها با مار و عقرب بازی می کنند و ضرری به آنها نمیرسد.

26- شر و فساد و زنا و شرابخواری و ربا و تمام بدی ها از بين می رود.

27- مردم همه راست گو و امين و دارای تمام صفات خوب هستند.

28- همه از روي اخلاص بندگي، خداوند متعال را پرستش نموده و هيچ چيز را با او شريك قرار نمي دهند.

29- امام زمان(عج) تمامي بدعتها را از بين ميبرند و تمام سنتها را اقامه مي نمايند و مردم را از هوسراني و خودرايي مانع شده و به پيروي از قرآن كريم و سنت حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله وادار نمايند.

30- هيچ گرسنه و برهنه اي بر روي کره ي خاکي پيدا نميشود.

31- ويرانه اي روي زمين نمي ماند مگر اينکه حضرت مهدي (عج) آن را آباد ميسازد.

32- مرزها برداشته و همه ي کره ي زمين تحت يک حکومت و يک قانون اداره ميشود.

انشاء الله تعالي

بشريت در دوران حکومت مهدي (عج)مفهوم واقعي زندگي انساني را خواهند دانست

به امید روز ظهورش و همجواری در رکابش...

منبع: برگرفته از کتاب مکیال المکارم

هیچ کس به من نگفت:

که شما مهربان ترین فرد عالم هستید؛ هزار بار مهربانتر از مادر و قتل و کشتار از روش شما به دور است، مگر نه این است که قرار شد بر سیره و روش جد بزرگوارتان رسول مهر و رحمت عمل کنید که در فتح مکه، با اینکه قدرت داشت، از همه گذشت از همه کسانی که او و یارانش را آزرده بودند.

مگر نه این است که شما خود را رحمت گسترده الهی معرفی کرده اید و در دعای ندبه، همگی ما آن را رأفت و مهربانی و دعای خیر را از شما طلب می کنیم.

من نمی دانستم که شما پدری مهربان، همدم و مونسی دلسوز و رفیقی خیرخواه هستید و چقدر دیر فهمیدم که شما یار بی کسان، طبیب دردمندان، راهنمای گمشدگان و انیس غریبانی.

و من چقدر دیر دانستم که شما نمایانگر صفات خدایی؛ و مهربانی تنها یکی از صفات اوست، که در شما نور افشانی میکند.

من تازه شنیده ام که شما با غم ما غمناک و با شادی ما، شاد می شوی و نسبت به ما از خودمان، مهربان تر و دلسوزتری و صلاح مرا بهتر از خودم می دانی که به سعادت و کمالم مشتاق تر از خودم هستی. کاش این مهربانی را از نوجوانی درک می کردم تا حال، دیگر قلبم انیس و مونس این غربت و تنهایی نمی شد‌.

هیچ کس به من نگفت:

که گناه، خانه قلب را تیره می سازد و شما که نورانی ترین هستی، در خانه سیاه نمی مانی، آن وقت خانه دل ما، سوت و کر می شود مثل خرابه ها، مگر اینکه با توبه، آن تیره گیها را از بین ببریم و دوباره مهیای پذیرایی از شما شویم.

قلب من در نوجوانی، آماده ی کاشتن بذر عشق بود، اما هرچه انتظار کشیدم کسی نگفت که باید عاشق برترین شد تا قلب آباد شود، به من نگفتند که مواظب باش قلبت را به هرکس و ناکسی نسپاری که صاحب اصلی آن، کسی است که تا وقتی قلبت پاک شود می آید.

و به ما نگفتند که جای شما در قلب ماست نه در جزیره خضرا و مثلث برمودا. به ما نگفتند که مواظب باشیم شما را از مهمانی قلبمان بیرون نکنیم. وقتی از آیت الله بهجت پرسیدند که شما کجایی؟ ایشان جواب داد که: 《آقا در قلب شماست مواظب باشید بیرونش نکنید‌.》

کاش، قلبم را در نوجوانی به تو می سپردم و هر دم یادت را از قلبم به زبان جاری می ساختم.

بسم الله الرحمان الرحیم.

امام عصر علیه السّلام، مظهر رحمت بی کران الهی و پدر مهربان امّت و همدمی دلسوز و همراهی خیرخواه است.

در حدیث قدسی در پایانِ ذکر امام معصوم آمده است:

"و تکمیل می کنم [سلسله امامان] را به فرزندش (م ح م د) به عنوان رحمتی برای همه جهانیان".

کافی، ج1، ص 528.

و در سخنی از خود حضرت آمده است:

"همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم".

بحار الانوار، ج53، ص11.

و در بیان معصومان علیهم السّلام چنین توصیف شده است.

"[امام] دلسوزتر است بر مردم از پدران و مادرانشان".

همان، ج25، ص 116.

"[حضرت مهدی علیه السّلام] از همه‌ی شما، مردم را بیشتر پناه می دهد و از همه ی شما علمش افزون تر و رحمت و لطفش از همه فراگیرتر است".

همان، ج51، ص 115.

امام زمان مربی بزرگ و معلم دلسوز انسان و پدر مهربان مردم است و در همه اوقات و لحظات صلاح حالِ ایشان را رعایت می کند و در عین بی نیازی از ایشان، بیشترین لطف و عنایت را نثارشان می سازد؛ چنانکه خود فرمود:

اگر این گونه نبود که ما دوستدار اصلاح کار شما هستیم و به شما نظر لطف و رحمت داریم از توجه و التفات به شما [به دلیل کارهای ناپسندتان] احتراز می کردیم.

بحار الانوار، ج53، ص 178.

"الَّاهُمَّ هَب لَنَا رَأفَتَهُ وَ رَحمَتَهُ وَ دُعَاءَهُ وَ خَیرَهُ".

خدایا، مهربانی و رحمت و دعا و نیکی امام را به ما کرامت فرما.

(مفاتیح الجنان، دعای ندبه)

امام خوبی و مهربانی، در عین غیبت و پنهانی، شعاع مهرش در همه جا گسترده و به تناسب ظرف ها و ظرفیّت ها همه را فرا گرفته است و لطف و عنایتش همچون چشمه‌ای خروشان، جریانی پیوسته و مداوم است.

امام مهدي(عج) بر دعاهاي ما «آمين» مي‌گويد.

امام امير المؤمنين‌عليه السلام به رُمَيْله مي‌فرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اين‌كه به مرض او مريض مي‌شويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اين‌كه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اين‌كه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اين‌كه برايش دعا كنيم.

مشارق الانوار، ص 452؛ مكيال‌المكارم، ج 1، ص 163.

امام صادق علیه السّلام فرمود:

به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.

بحار الانوار، ج47، ص 78.

نتیجه اینکه جنسِ محبّت امام با سایر محبت ها متفاوت است. محبتی است خالص و بی منت و بی نهایت و محبتی است که نه به زبان که در دل و اعماق جانِ او نهفته است و به همین دلیل با همه‌ی وجود و با جسم و جان با شیعیانش پیوند دارد.

یکی از نمونه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های روشن این محبّت الهی در وجود شریف امام زمان اینگونه در بیان حضرت توصیف شده است:

"به من رسیده است که گروهی از شما در دین به تردید افتاده و در دل آنها نسبت به اولیای امرشان شک و حیرت راه پیدا کرده است و این امر مایه‌ی اندوه ما شد، البته به خاطر خود شما نه برای خودمان و باعث ناراحتی ما نسبت به شما و نه درباره‌ی خودمان گردید، زیرا که خداوند با ماست و با بودن او نیازی به دیگری نداریم".

غیبت طوسی، ص 285.

سید ابن طاووس می گوید:

در سامرا بودم، شبی هنگام سحر شنیدم که مولایم مهدی علیه السّلام این گونه دعا می خواند:

"خدایا به حق آنکه با او مناجات کرد و به حق آنکه در خشکی و دریا تو را خواند، بر فقرای مومنین به غنا و ثروت و بر بیمارانشان به شفا و سلامتی و بر زندگانشان به لطف و کرم و بر امواتشان به بخشش و رحمت و بر مسافران و غریبانشان به بازگشت به وطن هایشان همراه با سلامتی، تفضّل فرما".

مهج الدعوات، ص 523.

یکی از القاب ویژه‌ی امام مهدی علیه السّلام، «غوث» به معنی فریادرس است:

"السَّلامُ عَلَیکَ أَیُّهَا العَلَمُ المَنصُوبُ.. وَ الغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الوَاسِعَةُ".

سلام بر تو‌ ای پرچم افراشته... و فریادرس و رحمت بیکران.

مفاتیح الجنان، فرازی از زیارت آل یاسین

آری، او پناه بی پناهان و امیدِ ناامیدان و فریادرس بیچارگان و درماندگان است؛ چنان که در خبرالبوالوفای شیرازی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله در عالم خواب به او فرمود:

"چون درمانده و گرفتار شدی، پس به حضرت حجت استغاثه کن که او تو را در می یابد و حجت برای کسی که از او استغاثه کند پناه و فریادرس است".

نجم الثاقب، ص 787 و 730؛ منتهی الآمال، ج2، ص 333.

منبع: کتاب میر مهر و سایت عرفان و راسخون.

منابع بیشتر برای مطالعه:

1. میر مهر، پور سیدآقایی.

2. مهر بی کران، محمد حسن شاه آبادی.

3. مهر محبوب، سید حسین حسینی

4. عنایات حضرت مهدی علیه السّلام به علما و طلاب، محمد رضا باقی اصفهانی.

الهی آمین

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا للمتقین اماما

الهی امر فرج را نزدیک و نزدیک و نزدیکتر بگردان و عید نوروز ۱۴۰۲ را با عید ظهور و دیدار مولایمان مقارن گردان. 

ممنون بابت تاپیک زیبات عزیزم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
الهی آمین اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا للمتقین اماما الهی امر فرج را نزدیک و نزدی ...

خواهش میکنم. خوشحالم که دوست داشتین.
نظر لطف خدا و امام زمانه.

بزرگترین آرزوی من اینه که:

سال 1401 آخرین سال غیبت امام زمان باشه

و سال 1402 همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!

و همه بریم خدمت امام زمان

مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی

و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.

بریم با مهربانترین فرد عالم

غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم

و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم

و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،

به آرامش واقعی در خدمت امام برسیم.

خواهش میکنم. خوشحالم که دوست داشتین. نظر لطف خدا و امام زمانه.

الحمدالله، بله حتما همینطوره  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

@11aye
@mozhgan_0075
@کاربریپاکشده
@سارای1400
@دلخوشی1

سلام. بفرمایین.