2777
2789

آزمون استخدامی آموزش و پرورش

✅شروع ثبت نام از آخر این هفته است.

✅آزمون  ۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

☑️آموزگار ابتدایی، ۲۴۶۹۴ نفر

☑️آموزگار استثنایی ۲۳۳۲ نفر

☑️آموزگار عشایری ۹۹۲  نفر

➖سهم آزمون کتبی 40 درصد

➖ سهم مصاحبه 60 درصد

🔸حداقل سن 20 سال تمام

🔸 حداکثر سن 40 سال تمام

(مدت فعالیت تمام‌وقت در مراکز آموزشی و تربیتی از سقف سن کسر می‌شود و این در آزمون لحاظ خواهد شد)/فـرهـنـگـیـانـ

آزمون استخدامی جذب #دبیر_مقطع_متوسطه در بهار و تابستان سال آتی برگزار خواهد شد

👤معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش:

▫️در بهار و تابستان  سال آتی نسبت به جذب نیروی انسانی دوره متوسطه از طریق آزمون استخدامی و برگزاری دوره‌های توانمندسازی اقدام خواهیم کرد.

▫️اولویت در جذب نیروی انسانی با دوره متوسطه اول است و پس از آن هم در دوره دوم متوسطه در شاخه آموزش فنی و حرفه‌ای و کاردانش است

🆔 @pana_mahallat

🌍  خبرگزاری پانا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس رشته های مهندسی برن غاز بچرونن؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭

چرا کسی به فکر ما نیست

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

نگران نباش برای دبیری شرکت کن.

کی هست؟ این که میگن فقط واسه ابتدایی هست

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم