سلام برای بارداری از روز ۷ تا ۲۴ بعد از پریود هر روز یک تخم مرغ محلی به صورت خام و عسل با هم قاطی کن دماغتو بگیر سر بکش و هم چنین جوشانده تخم هویچ رازیانه زیره سیاه زیره ی سبز از هر کدوم یه قاشق چایخوری بریز تو قابلمه با ۳ لیوان آب بجوش اندازه یه لیوان موند صاف کن بخور انشاالله جواب میده این دستور عمه خدا بیامرزم هست من ۸ سال پیش انجام دادم الان یه دختر و پسر به فاصله دوسال دارم. البته ورزش هم خوبه و خوش بین بودن و نگران نبودن .به نظرم اصلا تاریخ پریود رو چک نکن تا نگران نباشی. بعدم اصلا ترس اینکه نمیشه یا اگه نشد چکار کنم رو نداشته باش. خدا تو قران م داره ما شما رو با ترس گرسنگی و .. امتحان میکنیم نباید بترسی باید قوی باشی و بگی خدایا من راضی ام به رضای تو میدونم تو بهترین تقدیر رو برام در نظر داری.
ولی اولین چیز اینه که من اون زمان بجنورد بودم شبی که بهم گفتن اندازهی فولیکلول رشد نداشته با امپول و قرص... عین دیوونه ها بودم شبانه تنها پاشدم رفتم مشهد پابوس آقا امام رضا اونقدر این سفر جالب بود انگار دعوتم کرده بودن ساعت ۱۰ ونیم ۱۱ شب بود که رسیدیم تو راه دو تا خانم که شیفت حرم بودن باهام بودن منو همراه خودشون بردن تو حرم آخه بلد نبودم شب تا صبح تو حرم راه رفتم گاهی میشستم گاهی دعا میخوندم یعنی کار خاصی نکردم ولی صبح که برگشتم مثل آدمی بودم که هیچ غمی نداره