الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امیدوارم سکوت مادلیل تلف شدن بچه هامون نشه امیدوارم اگه یه روزی مانبودیم بچه هامون بهترین زندگی رودا ...
نه بچه هامون خوشبختانه مثل ما نیستن.. اونا حق خودشونو میگیرن 👊💪
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
فکر کنم شاید اکانت تعلیقی مشروط باشه با اولین گزارشا به فنا بره
اره شاید.. من فک کنم چون توی امضام با نینی یار دعوا کردم فعلا کاری باهام نداره آزادم گذاشته😁😁
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ما هم همسایه مون خیلی سر و صدا ایجاد میکرد ونصفه شب دعوای خانوادگی داشتن، زنگ زدیم پلیس نیومدن 😑😑😑
منکه میترسم بچه دار بشم تا ۱ماه پیش بازم۵۰درصد تصمیم داشتم برم درمان و بچه دار بشم اما الان نم ...
ی خورده صبر کن... باور کن اینا ک الان بچه دارن نصفشون پشیمونن چون توی تامین نیازهاشون موندن، این خودش هزاااار بار بدتر از حسرت بچه دار نشدنه