2777
2789
عنوان

تایپیک هایی که تعطیل نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 111 پست
نه گاهی بعد از ی مدتی اکانتت برمیگرده... من یکی از اکانت هام بی‌خبر باز شد.... دوباره پسفردا تعلیق ش ...

فکر کنم شاید اکانت تعلیقی مشروط باشه با اولین گزارشا به فنا بره

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم سکوت مادلیل تلف شدن بچه هامون نشه امیدوارم اگه یه روزی مانبودیم بچه هامون بهترین زندگی رودا ...

نه بچه هامون خوشبختانه مثل ما نیستن.. اونا حق خودشونو میگیرن 👊💪 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فکر کنم شاید اکانت تعلیقی مشروط باشه با اولین گزارشا به فنا بره

اره شاید.. من فک کنم چون توی امضام با نینی یار دعوا کردم فعلا کاری باهام نداره آزادم گذاشته😁😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

البته خانما مایکبارکلیدخونمون روجاگذاشته بودیم ی شهردیگه ساعت ۱۲شب تایک شب درگیرشکستن قفل بودیم هرچی ...

ما هم همسایه مون خیلی سر و صدا ایجاد می‌کرد ونصفه شب دعوای خانوادگی داشتن، زنگ زدیم پلیس نیومدن 😑😑😑

واقعاب بچه هامون ک فکرمیکنم دلم آتیش میگیره خدایا ب امیدت.

منکه میترسم بچه دار بشم تا ۱ماه پیش بازم۵۰درصد  تصمیم داشتم برم درمان و بچه دار بشم اما الان نمیدونم چی میشه

منکه میترسم بچه دار بشم تا ۱ماه پیش بازم۵۰درصد  تصمیم داشتم برم درمان و بچه دار بشم اما الان نم ...

ی خورده صبر کن... باور کن اینا ک الان بچه دارن نصفشون پشیمونن چون توی تامین نیازهاشون موندن، این خودش هزاااار بار بدتر از حسرت بچه دار نشدنه