2777
2789

داداش دوقلوم‌‌ خیلی پسر عالی خیلی عاشقشم از همه کس بیشتر دوسش دارم اونم همینطور  همیشه بغلش می کنم بوسش می کنم پیش هم می‌خوابیم.

داداشم من از بچگی با دو عیب به دنیا اومدیم من زال به دنیا اومدم ولی با این حال که قبلاً میخرم میکردم الان میگن خیلی خوشگلی از این حرفا داداشم  کمبود هورمون رشد بلای زندگیش بود همیشه مسخرش میکردن بهش میخندیدن خیلی بد فکن یک بچه هرجا می‌ره به یک نگاه تمسخره آمیز نگاش میکنند داداشم بزرگت تر شد و دیگه این حرفا براش مهم نبود زیاد. داداشم خیلی پسر مهربون دوست داشتنی همدیگر خیلی خوب میشناسیم این خواهر کوچیکم ۱۲سالش خیلی بد رفتاری می‌کنه در کل این حرفا. داداشم امروز بهش گفت میخوای امروز باهات بیام تا مدرسه خواهر کوچیکم گفت نمی‌خوام دوستان تو رو ببینند داداشم با خنده گفت چرا خواهر کوچیکم گفت چون تو کوتوله ای این گفت داداشم هیچ حرفی نزد بیچاره از هرکس توقع داشت این بگه جز خانواده خودش داداش بیچاره ی منم مات و مبهوت مونده بود بعد لبخند زد رفت تو اتاقش با خواهر کوچیکم دعوا کردم بعد رفت مدرسه رفتم پیش داداشم یکم دلداریش بدم دیدم داره گریه می‌کنه از خودش بدش میاد آخر آروم شد حالا با خواهر کوچیکم چه کنم الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی خواهرکوچکتو لوس بار اوردین بمدت بیمحلی کنین سرسنگین باشین تا بفهمه هر حرفی نباید بزبون بیاره. بیاد معذرتخواهی کنه

ببخشید امپول رشد هم زدین موثر نشد؟

لطفا گاها از برادرت بخاه اگه وقت داره باهات بیاد پارک یا باهم برید خرید . بگو خیلی دوسش داری که خدا بهت داداش داده و کمبودشو نداری بزار حرفای خوش دلشو زخمی که خواهرت زده رو اروم کنه

الهی بگردم

میرفتی بغلش میکردی

یه چک پدرمادر دارم خواخر خرتو میزدی

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁