2777
2789
عنوان

دلتنگی

253 بازدید | 9 پست

سلام نمی دونم چرا انقد دلم تنگه دلم میخواد فقط گریه کنم و خالی شم اما فقط بغض دارم چرا انقد غمگینم زمان مثل برق و باد میره و منی که هنوز آرزوهام برآورده نشده ؛کی این دلم آروم و شاد میشه کیژان تو چی میخوای از این خدا ؟چرا خدا هیجان سابق رو ندارم من چم شده هنوز سنی ندارم و انگار که پیرم😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسرده شدی عزیزم ؟

نمیدونم امسال مادرشوهرم فوت شد زنی که بهم بیشترین استرس رو وارد میکرد هزاربار از خدا خواستم ازم دورش کنه اما حالا که مرده چرا انقد غمگینم؟

نمیدونم امسال مادرشوهرم فوت شد زنی که بهم بیشترین استرس رو وارد میکرد هزاربار از خدا خواستم ازم دورش ...

چون فک میکنی به خاطره نفرین های تو مرده آنلاین درست نیست اونم به خاطره مشکلی که داشته مرده

برای........تو بنویس❤️
چون فک میکنی به خاطره نفرین های تو مرده آنلاین درست نیست اونم به خاطره مشکلی که داشته مرده

اگه تایپیک هامو بخونی میفهمی که چقد عذاب کشیدم از دستش ۷ سال ازدواج کردم اما یه بار هم بدون استرس از ش نبوده 

اگه تایپیک هامو بخونی میفهمی که چقد عذاب کشیدم از دستش ۷ سال ازدواج کردم اما یه بار هم بدون استرس از ...

خوشگلم چرا فک میکنی فقط زندگی تو پره عذاب همه مون به نوعی عذاب کشیدم تاه مامان من جزو اون دسته از خانمهایی هست که تو خانواده خیلی اذیت شد هفت سال که هیچی مامان من نوزده سال پدرشو درآوردن اونم از یه خانواده کاملا اومده بود وسط یه سری آدم عصبانی و پر از خشم حتی بچه اش هم به خاطره این خانواده ضربه روحی خورد اما مامانم هیچ وقت آرزوی مرگ نکرد بهش گفتن قرص بخور خودتو بکش اما این کارو نکرد محکم وایساد به بچه اش هم یاد دادم محکم وایسه زندگیشو ساخت از نو 

برای........تو بنویس❤️