2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم فنی بشه کاری بشه

836 بازدید | 20 پست

هر وسیله ای تو خونه مون خراب بشه دیییییگه خراب شده. هیچی خونه براش مهم نیست. مرد خوبیه هاااااا. ولی تنبل تو خونه. میاد خونه که فقططططط بخوابه و گوشی دستش بگیره. به گوشی هم معتاده .خسته شدم بخدا دم عید که میشه اسم من در میاد. بچه کوچیک دارم . حامله ام . دیسک کمر دارم. نیاز به کمک دارم . ولی اصلا براش مهم نیست. پریز از جاش در میاد. کشو زیرتلویزیونی در اومده. کشو یخچال شکسته. لوله هود در اومده. تلویزیون خراب شده. ماکروفر خراب شده. زد ساندویچ ساز رو شکوند. اتو مشکل داره. جاروبرقی سرویس میخواد. ....بازم بگم.... همه چی رو خودم باید پیگیری کنم . اصلا براش مهم نیست. چون بلد نیست درست کنه. نمی‌بره بیرون یا پیگیری نمیکنه یکی بیاد درست کنه 

خواهر من هنوزنتونستم یادش بدم جوراباشو پرت نکنه تو کل خونه کار فنی بماند

دیگه ۳۰ سال اینجوری زندگی کرده من چجوری یادش بدم 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکسری کار تعمیری داشتیم شوهرم وقت نمیکرد یادش میرفت خودم از دیوار تعمیرکار پیدا کردم هماهنگ کردم اومدن درست کردن به اونم گفتم پرداخت کن😐😆

اصلا نمیتونی همچین مردی رو تغییر بدی. ما می رفتیم خونه داییم از این سال تا اون سال میدیدم لامپ دستشویی یک ساله سوخته عوضش نکرده.

این چیزا ذاتیه عوض بشو نیست. پس خودت پیگیر بشو و روحت رو ازار نده. اگر پدرت هم میتونه از اون کمک بگیر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خواهر من هنوزنتونستم یادش بدم جوراباشو پرت نکنه تو کل خونه کار فنی بماند دیگه ۳۰ سال اینجوری زندگی ...

منم    جورابشو می اندازه رو مبل یا رو اپن. تازه هر روز باید بهش بگم ازدر میای همینجوری نرو ولو بشو رو مبل. لباس هاتو در بیار. دیوانه شدم به خدا. 

من یکسری کار تعمیری داشتیم شوهرم وقت نمیکرد یادش میرفت خودم از دیوار تعمیرکار پیدا کردم هماهنگ کردم ...

دیگه روم نمیشه به پدرم بگم . بنده خدا دست و پای درد می‌کنه نمیتونه کار کنه

دیگه روم نمیشه به پدرم بگم . بنده خدا دست و پای درد می‌کنه نمیتونه کار کنه

پدرخودش چی؟

اخرش باید یه کاری کنی. حرص بخوری درست میشن؟

خودت بردار بذار تو ماشین ببر تعمیرگاه

یا ماهی یه وسیله رو بذار میرید بیرون بدید درست کنن خب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم     جورابشو می اندازه رو مبل یا رو اپن. تازه هر روز باید بهش بگم ازدر میای همینجوری ن ...

اونروزانداخته بود رو میز نهارخوری🫥🫥🫥

دیگه امپر چسبوندم یه عربده کشیدم

اونجا غذا کوفت میکنیم جورابی که ۱۰ ساعت تو پاش بود گذاشته بود رو میز😤😤😤😤

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
من یکسری کار تعمیری داشتیم شوهرم وقت نمیکرد یادش میرفت خودم از دیوار تعمیرکار پیدا کردم هماهنگ کردم ...

منم تا نگم لامپ های سوخته عوض نمیشن. کلی لامپ سوخته داریم اونا رو هم باید پیگیری کنم. مشکلم اینه که ماه هستم هستم. از دیسک کمر ناله میکنم به زور راه میرم غذا درست میکنم . می‌خوام بگم کسی خونه ام نیاد. چون فروردین دیگه زایمانم. نمیتونم کار کنم 

هنر کنم هر روز یه ذره خونه رو مرتب کنم. 

تو این اوضاع اقتصادی هم صاحب خونه اومده یک عالمه گذاشته رو پول پیش خونه. آه در بساط نداریم. چجوری خرک کنم وسیله های خراب رو درست کنم 

پدرخودش چی؟ اخرش باید یه کاری کنی. حرص بخوری درست میشن؟ خودت بردار بذار تو ماشین ببر تعمیرگاه ...

اوف پسر کو ندارد نشان از پدررررررررررررررر باباش از خودش بدتره. 

اگه حامله نبودم و این دیسک کمر لعنتی بیچاره ام نکرده بود میبردم. 

حرصم از بی خیالی و بی تفاوتیش میگیره. از اینکه اصلاااااا نمی‌فهمه حامله ام. دارم درد میکشم. به سختی راه میرم. امروز واقعا بهم فشار اومد. وایسادم امروز به مرتب کردن آشپزخونه . هنوز نتونستم بخوابم از درد کمر. گریه میکنم به خدا

منم تا نگم لامپ های سوخته عوض نمیشن. کلی لامپ سوخته داریم اونا رو هم باید پیگیری کنم. مشکلم اینه که ...

درست میشه عزیزم. سعی کن تمرکزت رو برداری از این چیزا تا یکم ارامش بگیری.

سر فرصت باهاش صحبت کن کارهاش رو لیست کن بده دستش بگو پیگیری کنه زنگ بزن یاداوری کن بهش.

مرد اینجوری سخته ولی ان شاالله زایمان میکنی از اب و گل در میاد بچه ات خودت به کارها میرسی

خب هر آدمی یک ویژگی داره

همسر من اصلا اصلا فنی نیست 

تمام کارهای فنی خونه با من هست 

همه چیز 

رو پیشونی بنده خدا ننوشته که چون مرد هستن فنی هم باشن

مثل خانومی که آشپزی دوست نداره ... به همین سادگی 

شما هم یا خودت درست کن یا زنگ بزن تعمیر کار بیاد 

خب هر آدمی یک ویژگی داره همسر من اصلا اصلا فنی نیست  تمام کارهای فنی خونه با من هست  هم ...

واقعا طبیعیه مرد اینطوری باشه؟

شما سراغ داری زنی رو که آشپزی نکنه و اصلا براش مهم نباشه و هر روز بگه از بیرون غذا بیار. ما زن ها مجبوریم همه کاری کنیم. ولی مردها....