هر وسیله ای تو خونه مون خراب بشه دیییییگه خراب شده. هیچی خونه براش مهم نیست. مرد خوبیه هاااااا. ولی تنبل تو خونه. میاد خونه که فقططططط بخوابه و گوشی دستش بگیره. به گوشی هم معتاده .خسته شدم بخدا دم عید که میشه اسم من در میاد. بچه کوچیک دارم . حامله ام . دیسک کمر دارم. نیاز به کمک دارم . ولی اصلا براش مهم نیست. پریز از جاش در میاد. کشو زیرتلویزیونی در اومده. کشو یخچال شکسته. لوله هود در اومده. تلویزیون خراب شده. ماکروفر خراب شده. زد ساندویچ ساز رو شکوند. اتو مشکل داره. جاروبرقی سرویس میخواد. ....بازم بگم.... همه چی رو خودم باید پیگیری کنم . اصلا براش مهم نیست. چون بلد نیست درست کنه. نمیبره بیرون یا پیگیری نمیکنه یکی بیاد درست کنه
من یکسری کار تعمیری داشتیم شوهرم وقت نمیکرد یادش میرفت خودم از دیوار تعمیرکار پیدا کردم هماهنگ کردم اومدن درست کردن به اونم گفتم پرداخت کن😐😆
اصلا نمیتونی همچین مردی رو تغییر بدی. ما می رفتیم خونه داییم از این سال تا اون سال میدیدم لامپ دستشویی یک ساله سوخته عوضش نکرده.
این چیزا ذاتیه عوض بشو نیست. پس خودت پیگیر بشو و روحت رو ازار نده. اگر پدرت هم میتونه از اون کمک بگیر
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
دیگه روم نمیشه به پدرم بگم . بنده خدا دست و پای درد میکنه نمیتونه کار کنه
پدرخودش چی؟
اخرش باید یه کاری کنی. حرص بخوری درست میشن؟
خودت بردار بذار تو ماشین ببر تعمیرگاه
یا ماهی یه وسیله رو بذار میرید بیرون بدید درست کنن خب
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من یکسری کار تعمیری داشتیم شوهرم وقت نمیکرد یادش میرفت خودم از دیوار تعمیرکار پیدا کردم هماهنگ کردم ...
منم تا نگم لامپ های سوخته عوض نمیشن. کلی لامپ سوخته داریم اونا رو هم باید پیگیری کنم. مشکلم اینه که ماه هستم هستم. از دیسک کمر ناله میکنم به زور راه میرم غذا درست میکنم . میخوام بگم کسی خونه ام نیاد. چون فروردین دیگه زایمانم. نمیتونم کار کنم
هنر کنم هر روز یه ذره خونه رو مرتب کنم.
تو این اوضاع اقتصادی هم صاحب خونه اومده یک عالمه گذاشته رو پول پیش خونه. آه در بساط نداریم. چجوری خرک کنم وسیله های خراب رو درست کنم
پدرخودش چی؟ اخرش باید یه کاری کنی. حرص بخوری درست میشن؟ خودت بردار بذار تو ماشین ببر تعمیرگاه ...
اوف پسر کو ندارد نشان از پدررررررررررررررر باباش از خودش بدتره.
اگه حامله نبودم و این دیسک کمر لعنتی بیچاره ام نکرده بود میبردم.
حرصم از بی خیالی و بی تفاوتیش میگیره. از اینکه اصلاااااا نمیفهمه حامله ام. دارم درد میکشم. به سختی راه میرم. امروز واقعا بهم فشار اومد. وایسادم امروز به مرتب کردن آشپزخونه . هنوز نتونستم بخوابم از درد کمر. گریه میکنم به خدا
منم تا نگم لامپ های سوخته عوض نمیشن. کلی لامپ سوخته داریم اونا رو هم باید پیگیری کنم. مشکلم اینه که ...
درست میشه عزیزم. سعی کن تمرکزت رو برداری از این چیزا تا یکم ارامش بگیری.
سر فرصت باهاش صحبت کن کارهاش رو لیست کن بده دستش بگو پیگیری کنه زنگ بزن یاداوری کن بهش.
مرد اینجوری سخته ولی ان شاالله زایمان میکنی از اب و گل در میاد بچه ات خودت به کارها میرسی