2777
2789
عنوان

عقد چند ساعتی و زن دوم شدن دوستم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 131 پست
منع کردن یک انسان از گناه کبیره هم بدتره عزیزان خوددانید مسخره کنید یا بقول دوستمون فحش کش کنید منع ...

عزیزم این خانوم هنوز طلاق نگرفته تو تاپیکهای قبلتر دیدم یعنی تو چطور میتونی وقتی هننوز تو عقد یک نفر هستی بریی صیغه ساعتی بشی یعنی جسارتا از خدا نمیترسی از اون بچت شرم نمیکنی قضاوتش نکنم  شوهرت حشیش میکشه سیگاری میکشه خب طلاق بگیر زن حسابی بعد برو بای اون مرد تمام کمال بشو وای بر ما که زنا برامون عادی شده ومیگیم قضاوت نکنیم سرمون میاد 🤐🤐🤐🤐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان ممنونم از نظراتتون انشالله پیام هارو بخونه و بخودش بیاد خودش گفت چند بار میخونم تا بهم بربخوره از لجنزار بیرون بیام

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
منع کردن یک انسان از گناه کبیره هم بدتره عزیزان خوددانید مسخره کنید یا بقول دوستمون فحش کش کنید منع ...

جسارتا من مذهبی هم نیستم و اتفاقا خیلی هم اوکی هستم ولی این کار این خانوم وقتی هنوز به شوهرت تعهد داریی و اسمش تو شناسنامته رسما بی ناموسیه حتی تو کشورهای اروپایی هم اینکار بدترین عمل هستش 

جسارتا من مذهبی هم نیستم و اتفاقا خیلی هم اوکی هستم ولی این کار این خانوم وقتی هنوز به شوهرت تعهد دا ...

شاید خودش نباشه 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

صحبتهایی که خودم مستقیمانتونستم بگم شما به بدترین شکل گفتید انشالله درست بشه من هم واقعیتش مشکلات دارم ولی سر دوراهی جداشدن یانشدن هستم و خدا کمکم کنه سعی میکنم از چاله توچاه نیفتم اگرخودم بودم میگفتم

جسارتا من مذهبی هم نیستم و اتفاقا خیلی هم اوکی هستم ولی این کار این خانوم وقتی هنوز به شوهرت تعهد دا ...

عزیزم خودم نیستم من مجردم بودم دوست پسرنداشتم چه به حالا که شوهروبچه دارم

من خودم پیام هاتون رو نخوندم اگر حرفی دارید به دوستم بگید میخونه من خودم اننقد باهاش حرف زدم سردرد گرفتم انشاالله خدا کمکش کنه

ایشون به تلنگر احتیاج داره

اسی نکن اخرو عاقبت نداره .صیغه ساعتی دیگه چیه .منظورت دوکلمه قبلتو خوندن ورابطه جنسیه .تو ک زندگیت ب ...

خیلی باحالید من مشکل دارم ولی بخودم اجازه چنین کاریو نمیدم چرااز چاله بیفتم توچاه