2777
2789
عنوان

عقد چند ساعتی و زن دوم شدن دوستم..

3343 بازدید | 131 پست

سلام عزیزان

یکی از دوستانم ک همسرشون ۲ سال پیش  فوت شده با ی اقای متاهل اشنا شدن که همسرسابق ایشون بیمار و توان تمکین کردن ایشان را ندارند و این اقا ب ظاهر از این خانم خوشش اومده و اوائل هی محبتهای زیادی

ک دل این خانم رابرده و وابسته شون کرده داشته، باتوجه ب اینکه عقد ساعتی میکنه نه صیغه  دائم و نه ادرسی از خودش ب این خانم میده تنها راه ارتباطیشون فقط ی شماره تلفنه  هروقت هم ک دوستم ادرس یا تضمین میخاد اقا میگه اگه من دلم پات نباشه هزار تا تضمین هم ک بدم من نمیتونی نگهداری پس بدون مهم دله واقا ۳هفته پیش ی دفه بایک پیامی ک مشکلی میش امده بامن تماس نگیر تا خودم تماس بگیرم  باهزار بدبختی این دوست ما دیگه صبرش  سراومد و پیگیر شد فهمید ک این اقا پسرش را از دست دادن والان هم ب این دوست ما میگه فعلا نه زنگ بزن نه پیام بده

این خانم هم دارن دق میکنن

تکلیفشون چیه

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دوست عزیز باید ما بگیم  پر واضحه باید چکار کنن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

چرا داره دق میکنی از بی...؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....