2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برو حضوری ببین فقط فقط از آنلاین شاپ های خارج ایران که برند های متوسط شناخته شده میفروشن خرید کن از ایرانی هرچی خواستی بخری برو از نزدیک ببین من یه بار خریدم برای هفت پشتم بس بود

برای........تو بنویس❤️
نه برو حضوری ببین فقط فقط از آنلاین شاپ های خارج ایران که برند های متوسط شناخته شده میفروشن خرید کن ...

منظورت کیفیتشه؟ میترسم موجودیش تموم شه من فقط اخر هفته میتونم برم 

منظورت کیفیتشه؟ میترسم موجودیش تموم شه من فقط اخر هفته میتونم برم 

نه عزیزم کیفیت هیچی به رنگ دیگه و یه جنسیت پارچه دیگه نشون میدن بعد یه مانتو بایه پارچه داغون میارن 

بخدا یه مانتو مزونی آنلاین رو خیلی گرون خریدم گفتم از مانتو بدون یه نور اضافه عکس بفرستین از دوختش عکس بفرستین گفت خیالتون راحت همینه گفتم من خیلی حساسم بخدا یکم فرق کنه اعصابم خورد میشه کلی داستان تعریف کرد بعد یه ماه برام فرستاد چون می‌گفت سرمون خیلی شلوغ😐بعد یه سری عکسم میذاشت که مشتری تشکر کرده و عکس گرفته فرستاده 

ببین آورد چشت روز بدنبینه رنگ و جنس پارچه دقیقا پارچه سرمه ای بود که همه مون دبیرستان اون رنگی میپوشیم😭بعد مانتو چند لایه بود اون جنس پارچه هم  سنگینه خب دوخت کثیف😭اصلا یه وضعی که برای عید مجبور شدم یه مانتو دیگه بخرم. بخدا عکس مانتورو هرکس میدی عاشقش میشد ولی واقعیش داغون بود😭

برای........تو بنویس❤️