2777
2789
عنوان

شکمم عین زن بارداره!!!!!!!!!!

230 بازدید | 10 پست

چیکار کنم یکم جمع شه 

ورزش نباشه اگه هم باشه یه ورزشی بگید که تو خونه بتونم انجام بدم(شنا پیادع رویی اینا نباشه) 

دم نوش اینا چی 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این اوصاف گن بپوش

گن یکبار پوشیدم نمیدونم چرا احساس خفگی بم دست داد 

بعد اینکه همیشع ک نمیشه گن پوشید 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
اضافه وزنم داری

اره ولی دست و پاهام نسبت به شکمم چاق نیست همش شکمه 

من کل اندامم چاق بود که با قرص لاغری ۱۴ کیلو کم کردم الان ۷ کیلو دیگ مونده شکمم خیلییی جمع شد

چ قرصی؟؟؟؟