2777
2789
عنوان

منو خاطرات عشق داداشم عذاب. میده ،😭

5413 بازدید | 148 پست

اون روزی که مامانم اومد گفت داشت خانومش روانتخاب کرده بهترین روزعمرم بود لحظه لحظه خواستگاری وعقدشون که شهردیگه ای بود روبه خاطر دارم ضربان قلبم راضی شدن پدرم  از دیدن خانواده عروس رویادم نمیره حتی شعری که برای داداشم خوندمو گریه کردم روهم یادمه عاشقانه های داداشم بوسه های که به پیشونی خانومش میزد هنوزدرخاطرم هست عشق داغی که خیلی زودسردشد......

داداشم باورش نمیشد که به آرزویش رسیده ...ونشکرهای اون ازمادروپدرم بابت همراهیشون واسه ازدواجش.

روزی که دست تو دست هم اومدن خونه مامانم وخجالت های من ارزن داداشم روکه به یاد میارم دلم خیلیییییی برای اون روزاتنگ میشه،😭😭

شهردیگه ای باهم درس می‌خواندن تامامانم می‌گفت دارن میان قندتودلم آب میشد یک شب که دعوتشون کرده بودم خونمون عروسمون سرش گیج می رفت و داداشم آشفته شده بود که ببرمش دکتر ...همیشه دعای خیرتون پشت سرشون بود دوست و آشنا بهشون حسودی میکردن روزایی بود که وقتی میومدن خونه مامانم باهم میرفتم تفریح وبیرون وگردش اونا هیچ مشکلی باهم نداشتن .زن داداشم خانوم واروم وسنگین وبااصالت بود .

روزهاگذشت عروسیشان توی شهرزن داداشم توی اوج کرونابرگزارشد غم سنگینی توی صورتش بود گفتم شاید به خاطر بیماری پدر پیرسون هست .

ذوق رفتن به عروسیشان قابل وصف نیست برام خودتون میدونین که داداش دامادبشه چه ذوقی داره برای یک خواهر 

بعدیکسال قرار شد بیان شهرنزدیک شهرخودمون باغچه ذوق و شوقی با مامانم رفتیم خونشون روتمیزکردیم وسایل روچیدیم ...

روزمسابقه تیم ملی ایران توی جام جهانی همه دورهم بودیم بلال خوردیم گفتیم و خندیدیم جیغ زدیم و باهم شادی کردیم چه روز خوبی بود....

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی شد مگه..؟

من آزاده از خاک آزادگانم           گل صبر،میپرود دامن من:)army purple                                 وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم                      دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلای با کلاسی که خونه تکونیشون تموم شده منو لایک کنن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

چیشده عزیزم😐

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙