2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم فرشهامونو جمع کردیم زیرش دعا پیدا کردیم🥺☹😐

خدا لایق دونست یکی از فرشته های زیبا و معصومش رو قسمتی از وجود پاک خودش رو بهم بخشید🤲🤲 بابتش خیلی سختی کشیدم و میکشم🙃🙂 اما این هدیه الهی یعنی خدا یه جور دیگه رو من حساب میکنه😍 یه جور خاص منو خواست 😍که امانتی داد دستم خیلی شاکرم🤲 برای داشتنش 🤲خیلی حالم خوبه باهاش 🥰😘هر چند خیلیها درک نمیکنن و فقط سختی هاش رو میبینن اما من هر روز قوی تر میشم چون هر لحظه با بغل کردن فرشته زیبا خدا رو با تمام وجود بغل میکنم 

هم اسم منو مامانم هست هم اسم همسرمو مادرشون

خدا لایق دونست یکی از فرشته های زیبا و معصومش رو قسمتی از وجود پاک خودش رو بهم بخشید🤲🤲 بابتش خیلی سختی کشیدم و میکشم🙃🙂 اما این هدیه الهی یعنی خدا یه جور دیگه رو من حساب میکنه😍 یه جور خاص منو خواست 😍که امانتی داد دستم خیلی شاکرم🤲 برای داشتنش 🤲خیلی حالم خوبه باهاش 🥰😘هر چند خیلیها درک نمیکنن و فقط سختی هاش رو میبینن اما من هر روز قوی تر میشم چون هر لحظه با بغل کردن فرشته زیبا خدا رو با تمام وجود بغل میکنم 
ای وای دعای چی بوده؟متوجه نشدی کی گزاشته؟

نه والا حالا گذاشتم خواهرشوهرم بیاد ببره نشون بده یه چیز عجیبیه چند وقت پیش مادر همسرم فوت کردن مراسم خونه ما بود قبل اون من فرشها رو زیرشو تمیز کرده بودم هر چیه اون زمان انجام شده