2777
2789
عنوان

ی صدایی نمیزاره بخوابم...

350 بازدید | 17 پست

شوهرم برا دخترم جوجه خریده. دوتا فک کنم یکیش مریضه از صبح داره جیک جیک میکنه حتی الان تو تاریکی اتاق هم صداش رو مخمه.. گناه داره بزارم بالکن ..چی کنم آخه!!! انگار بچمه دوسه روزه هی میرم بهشون سر میزنم آب و غذا میدم یکیش که یکم بیحاله میبینمش ناراحت میشم 

فقط خرپف شوهرمن که راحت خوابیده😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزاری تو بالکن قطعا میمیرن🥺اره دیگه حیوون خداست مسئولیت داره ، جوجه ها همشون یکسره جیک جیک میکنن و ...

احساس میکنم آخرعمرشه چون اونیکی که زرنگ و سرحاله صداش درنمیاد

جیک جیکش از تنهاییه، درست مثه نوزاد که باید کنار مادرش باشه..معمولا وقتی میری میگیری تو دست نازشون می‌کنی ساکت میشن...چون اونام نیاز به گرمای بدن مادرشون دارن...ولی خوب بهترین راه اینه که تاریک و بی سر و صدا و جای گرم باشن، میچسبن به همدیگه و می‌خوابن

بزارشون یه گوشه بعد یه پارچه رو قشنگ بزار روشون ساکت میشن ولی راه حل بهتر اینه که ولشون کنی تو کوچه والا به خدا هی میخوان جیک جیک کنن نزارن بخوابی 😂

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)