2777
2789
عنوان

شوهرم بیمار روانیه

297 بازدید | 12 پست

تازگیا فهمیدم یه بیماری روانی داره واسه هدایتش دعا میکنم ولی اصلا اصلا دیگه مثل سابق نمیتونم دوستش داشته باشم و روش حساس باشم امشب رفتیم بیرون اصلا هیچ حس مهم بودن واسم نداش مثل بقیه ادمای تو خیایون بود برام

خدایاشکرت

چه بیماری؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه انقد حالش بده چرا بستریش نمیکنید؟

نه بستری لازم نداره فقط باید براش دعا کنیم سابق خیلی واسم مهم بود ولی الان نمیدونح چرا هبچ حسی ندارم نسیت بش شایدم بخاطر دخترام موندم

خدایاشکرت
شوهر من بیماری دوقطبی داره منم ازش متنفرم فقط به خاطر بچه هام باهاش زندگی میکنم هیچ‌حسی بهش ندارم ...

من عصبیه دست بزن داره تا حرف بزنم شروع میکنه حرف چرت زدن از همه مهمتر فیلمای کثیف میبینه واین حالمو بهم میزنه ازش 

خدایاشکرت
اجازه دارم بپرسم مشکلش چیه خانم؟ 

بله  مشکلات زیادی داره عصبیه و دست بزن داره دوازده ساله باهاش ساختم دوسش داشتم ولی الان حسم خیلی کم شده موندمم پیشش فقط بخاطردخترامه

خدایاشکرت
بله  مشکلات زیادی داره عصبیه و دست بزن داره دوازده ساله باهاش ساختم دوسش داشتم ولی الان حسم خیل ...

جسارتا چرا خب از همون اول باهاش ادامه دادین و صاحب فرزند شدین خانم 

[QUOTE=276915007]جسارتا چرا خب از همون اول باهاش ادامه دادین و صاحب فرزند شدین خانم [/Qبچه بودم هفده ساله ازدواج کردم اطرافیان بعد از هر دعوا میکفتن درست میشه و من گزشت میکردم رفیق یاز بود بعد رفیقاش گزاشت کنار رفت توداعتیاد ترکش دادم  چند مدت گزشت الان فهمیدم گندای جدید زده که فقط خدا میدونه بخاطر همین هم خسته ام هم طرفی مسبینم سعی میکته خوب باشه ولی اخرش خراب میکنه و از طرفی دخترام واقعا گناهدارن اگر بزارم برن دخترام له میشن

خدایاشکرت