یخچالم خراب شده بودچندماهه پیش صبرکردیم پول دستمون بیادیه یخچال ساده بخریم ۱۵روزپیش قیمت کردیم۱۶تومن بودزنگ زدیم به یارومیگیم فلان یخچال رو۱۵روزپیش اومدیم دیدیم قراربودرنگ سیلورش روسفارش بدین بیارن ازانبارماهم پولمون کم بودیادتونه؟یارو گفت آره شناختم، گفتیم اگه ممکنه بفرستیدبه فلان آدرس باهزینه ی ارسالش چقدرمیشه؟ گفت۳۲تومن!!!گفتیم آقامیدونی کدوم یخچالومیگیم فلان مارکومیگیم! گفت میدونم گرون شده باقیمت دلارمیره بالاقیمتا!!گفتم آقاشماتوانبارت داشتی یعنی قبلاخریداری کرده بودی باقیمت دلارقبل،حالاداری باقیمت جدیددلارمیفروشی ؟این پولاازگلوت پایین میره!؟
خداتوقرآنم گفته وای برگرانفروش..من نمیدونم چجوری بعضیااین پولاازگلوشون پایین میره،سراغه هرچی رفتیم بگیریم دوبرابر یاحتی سه برابرشده بود نمیدونم این وضع تاکی ادامه داره ...ماقشرمتوسطه جامعه ایم اینه وضعمون وای به حال بقیه وسایلایی هم که میخواستیم واقعانیازداشتیم ولی گذاشته بودیم آخرسال بخریم که نشد شوهرم گفت صبرکن ببینیم چطورمیشه شایداوضاع درست شد...کاش درست شه نه بخاطرما بخاطرقشرضعیف ومستاجرجامعه بخاطرکسایی که دارن عروسی میکنن ومیخوان جهازبخرن بخاطرکسایی که ضامن ندارن یانمیتونن قسط وام بدن وبااین قیمتا چی میتونن بخرن..والاخَیِرهم کم شده نایابه کسی دیگه کمک نمیکنه خودم برای سیسمونی یه بنده خدایی به هرکی بودرو زدم یه نفرفقط چندتاتیکه لباس دادهیچکس کمک نکردچه برسه به جهیزیه...
ببخشیدزیادشدکاش اونی که بایدببینه فکری کنه تاهیچ پدروشوهری شرمنده ی خانوادش نشه قیمت لباسای معمولی هم که سربه فلک کشیده تمام دلخوشی ماها یه عیدنوروز وشب یلدا بودکه اونم به لطف گرونی ازبین رفت