2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلینیک به نیکم وقتی داشتم تحقیق می کردم که برم خوب بود و کسی که انجام میدن از تهران میان و دستگاه الکساندرایت ۲۰۲۲ بود و‌لی من کلینیک سارا رفتم تو موقعی که میخواستم برم نبودن نوبت به من تو اون روزی که میخواستم برم ندادن دیگه من رفتم کلینیک سارا ولی اونجام خوب بوده و من با بار اول ۶۰ درصد نتیجه گرفتم و ریزش داشتم و ولی هزینه کلینیک به نیک مناسب تر بود

کلینیک به نیکم وقتی داشتم تحقیق می کردم که برم خوب بود و کسی که انجام میدن از تهران میان و دستگاه ال ...

الان چندتا کلینیک پیداکردم اما دستگاهاشون متفاوته یکی الکساندرایت کندلا یکی نابلکسه یکی تیتانیوم یکی باز امریکایی همینکه نمیدونم کدوم جوابدهی بهتری داره و کجابرم 

این جایی ک شما میرید اسم دستگاهش چیه؟و فول بادی چنده؟

الان چندتا کلینیک پیداکردم اما دستگاهاشون متفاوته یکی الکساندرایت کندلا یکی نابلکسه یکی تیتانیوم یکی ...

والا عزیز دلم الان تو ذهنم نیست اسم دستگاه ولی خیلی خوب بود برای من نتیجه اش با بار اول یعنی ۵۰ و ۶۰ درصد موها در نیامدن خیلی ضعیف شده بود برای اینکه در اومد دوباره شروع به ریزش دستگاه الکساندرایت کندلا خیلی عالیه شنیدم و تیتانیوم بهترین دستگاه قیمت فول بادی نپرسیدم ولی پاها زیر بغل و بیکینی کامل شده ۶۹۰ تومن ولی اینا رو هم این مرکز به نیک قیمت گرفتم گفت ۴۹۰ که اینجا اپراتورها از تهران میان انجام میدن.

والا عزیز دلم الان تو ذهنم نیست اسم دستگاه ولی خیلی خوب بود برای من نتیجه اش با بار اول یعنی ۵۰ و ۶۰ ...

منم دقیقا بین الکساندر کندلا و تیتانیوم موندم 😁 البته تیتانیوم فول بادی۵٠٠

زاهدانی نیستم ولی دستگاه الکساندرایت نابلکس ۲۰۲۲ خیلی خوبه اگه گیرتون بیاد و انجام بدید بازدهی خیلی ...

هست این دستگاه اما چون کسی نیست ک رفته باشه نتیجه دیده باشه دودلم برای رفتنش 

بین نابلکس و کندلا فرقی هست برای جوابدهی؟