2777
2789
عنوان

بیبی چک

363 بازدید | 27 پست

بچه ها من همیشه قرص اورژانسی استفاده میکنم.ولی سر پسرم با این ک قرص خورده بودم باردار شدم.الانم قرص خودم ولی پریودم ۱۵ روز عقب افتاده دو ساعت پیش ی بیبی چک زدم ب ی هاله خ کمرنگ مثبت بود.الان دوباره از همون مارک زدم منفی بود.کلا هم حالم یجوریه همش فک میکنم الان دگ پریود میشم ولی نمیش‌.دل درد و اینا دارم ینی.

باردارم عایا؟؟🥲خیلی میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم میاد بارداری 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

وای امان ازین قرص ..نخور گلم همه هورمونات بهم میریزه من نمیدونستم توسال یکی دوبار بیشتر نباید خورد .. زد تیروئید و بعد هم تنبلی تخمدان شدید گرفتم ... الان ده ساله هرصبح ناشتا قرص میخورم ... یائسگی زودرس بخاطر مصرفش گرفتم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
کم پیش میاد نیاز بشه بخورم.همیشه جور دگ جلو گیری میکردیم ولی هر وخ جلو گیری نکردم قرص خوردم

من یه تو یک ماه دوبار خوردم بدنمو نابود کردم رفتم دکتر انقدر دعوام کررد گفت تو طول سال نهایت یک بار یا دوبار اونم مجبور بشی .دیگه بعد اون نخوردم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
😐😐عزیزم وقتی این روش رو شما اثر نداشته چرا دوباره بهش اعتماد کردی اخه  احتملا بارداری  ...

حقیقتا خ هم جدی نمیخاسم ک جلو گیری کنم یکی دگ میخاسم.الان ترسم از اینه ک یوخ سالم نباشه چون من دوبار سقط داشتم و اون بارداری سالمم تحت نظر پزشک بود....نمیدونم چرا خ دلم روشن بود ک اینبار دکتر لازم نیس اما الان ک احتمال بارداری هس خ میترسم‌.خدا کنه اگ هس سالم باشه فقط