2777
2789
عنوان

بچه ها اگه الان بخواین یخچال بخرید دوقلو میخرید یا از این تکیا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 32 پست

یخچال از اینا خوبه که بالاش یخچال پایینش فریزره 

اون دوقلو مال قدیم بود رفت و آمد زیاد بود بچه زیاد بود و خوراکی ارزون بود یادمه ی کشو آجیل داشتیم تازه عید تموم میشد الان چی میشه خرید دیگه فوق فوقش ماهی دوتا مرغ و ماهی سه بسته سبزی خورشتی و کدوو یا بادمجونی والا گرونیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه میشه الان دوقلور پر کرد؟؟؟ 

بستگی به خودت داره که اهل فریز کردن باشی یا نه. من اهلشم ، باز خواهرم اصلا . یعنی فریزرش فقط یه کشو نون میذاره و یه کشو چند بسته گوشت. بقیش خالی .

واسه من معمولاه همیشه پره . حبوبات فریز میکنم ، سبزی ، مثلل الان چند بسته سمنو دارم ، چند بسته حلوا دارم. اینجور چیزا

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
یخچال از اینا خوبه که بالاش یخچال پایینش فریزره  اون دوقلو مال قدیم بود رفت و آمد زیاد بود بچه ...

البته من فعلا پول خرید هیچ کدومو ندارم از این معمولیا دارم.خیلی دوست داشتم دوقلو بخرم ولی شده ۴۰ تومن دیگه میگم یکی از همین معمولیا بگیرم.الان ک رفت وآمدی هم نیست.همینو هم نمیشه پر کرد ولی دلم رو دوقلو هست😥😥😥

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
اسی حیف نیس از وزن ۴۳میخوای برسی ۷۰لااقل شو ۵۰واقعا حیفه نکن این کارو با خودت 

خیلی لاغرم بخدا.هرجا میرم متلک میگن.الان عکس بذارم.شماهم‌میگی چاق شو😃😃

اخه میشه الان دوقلور پر کرد؟؟؟ 

اخه فقط گوشت و مرغ و ماهی ک نمیخای سبزی قورمه و ماهی و اسفناج و مثلا بعضی حبوبات ک بخوای فریز کنی و من مثلا سبزی های برنجم تازه خورد میکنه مادرم برام فریز میکنم تو یخچال از سبزی خشک خوشم نمیاد .. هزارتا وسیله فست فودم هست ک نیازه توی فریزر باشه مثلا پنیر پیتزا خمیر پیتزا و... هزارتا چیز دیگه ..

جاریم سرطان گرفته بود بهش گفته بود غدا فربزری یا سبزیجات فریزری میخوری گفته بود اره بعد دکتر گف نخور ...

نه من اهل غذای فریزی نیستم.ولی سبزی چرا.نون اره با گوشت ومرغ. اینم البته ۴ تاکشو داره