2777
2789
عنوان

چجوری با ترسم از طلاق کنار بیام🥺

225 بازدید | 7 پست

۲۳ سالمه ۸ ساله ازدواج کردم

یه پسر ۲ ساله و دختر دو ماهه دارم

شوهرم خیلی کثیفه خیلی هرسری با یه نفره معتادم هست دیگه بریدم، خیلی دوسش داشتم ولی الان ازش متنفرم

چجوری با ترسم مقابله کنم؟ میترسم بعدش نتونم هزینه های بچه هام رو تامین کنم یا درست بزرگشون کنم😭😭😭

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط کار کنید اونایی که قصد جدایی دارید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ب نظرم برو ی حرفه ای اول یاد بگیر ب در آمد زایی ک رسیدی جد اشو

کیک و شیرینی پزی بلدم ولی اونقدر در آمد نداره

مگر اینکه برم قنادی کار کنم که اونجام محیطش بده

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
به نظرتون چه کاری درآمد مناسب داره؟

کارای آرایشگاهی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اول شرایط تو بسنج بعد به طلاق فکر کن

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀