2777
2789

خانم هایی که مجردین.. چطور میتونین با این حس کنار بیاین که کسی دوستتون نداره؟ من خیلی دوس دارم قوی باشم و حس وابستگی نداشته باشم به کسی ولی این حس مزخرف که کسی دوستت نداره خیلی اذیتت کنندس. ۳۰ سالمم هست:) 

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤

کم کم عادت میکنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست دوست داشتن کسی واقعا به چه ددرد میخوره یکی دوستت داشته باشه قرار چی برسه بهمون حتی بعضی وقتا چون کسی دوستت داره انتظار های بیجا ازت داره

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
مهم نیست دوست داشتن کسی واقعا به چه ددرد میخوره یکی دوستت داشته باشه قرار چی برسه بهمون حتی بعضی وقت ...

گاها اینجور منطقی فک میکنم ولی گاها هم میگم من چرا کسیو ندارم که عاشقم باشه نمیدونم.. ولی کاش بتونم همیشه اینجور منطقی فک کنم

کی گفته کسی دوستت نداره ؟ از کجا فهمیدی ؟

منظورم عشق و علاقه و این چیزاس.. البته بخوام کلی تر هم بگم تقریبا اون مقدار احساسی که من به آدما دارم اونا به من هیچوقت ندارن

منظورم عشق و علاقه و این چیزاس.. البته بخوام کلی تر هم بگم تقریبا اون مقدار احساسی که من به آدما دار ...

افرین تا اینجا رو خوب کشف کردی . حالا نگاه برای رضایت کسی جز خدا کاری نکن . تا از بقیه توقع نداشته باشی و اذیت نشی . مردم خوبی ها رو زود فراموش میکنن