2777
2789

اول خودم

از حرف شوهرم خییلی ناراحت شدمو دلم گرفت بهم گفت که تو تلفنی با دوست من رابطه داری و من از سر عصبانیت قسم خوردم جون بچه هامو و حتی چند ورقه از قرآنو پاره کردم و گفتم من نمیتونم اینقدر عوضی باشم که با ۴ تا بچه بخوام با دوستت در رابطه باشم،اگه راست میگی بیا تو دادگاه ثابت کن،و بخاطر همین حرف بهش گفتم به همین آیه هایی که زیر دستم پاره شد هیچ وقت نمیبخشمت و همیشه موقع اذان نفرینش میکنم،،گفتم من دختر خونه بودم بَر و رو داشتم همچین غلطی نکردم حالا که ۴ تا بچه دارم این گوها رو میخورم؟؟

دلخور نشدم فقط جا خوردم ادم انقد چیزخول؟

اونشبی گفتم من تاحالا پارتی نرفتم کوچیکترام رفتن یکی اومد گفت تو ب اونایی ک رفتن میگی هرزه میگم بابا کی گفتم چرا قضاوت میکنی خندید ک این قضاوت نیست

میگن اخر زمان عقل ی عده میرسه کف زمین حکایت همین مشنگه بود😂😂

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرف خواهر شوهرم که نمی‌دونم کدومو بگم...روز بعد از عروسیم تو جمع خانوادگی‌شان گفت بچه ها همه میگفتن دوماد از عروس شراره که دقیقا برعکس بود...یا نشسته بودیم به همسرم گفت یادته میگفتی برای مامانم میخام کنیز بیارم پی چی شد  و ...و ...و و خیلی چیزای دیگه که این دوتا بیشتر تو دلم موند

شوهرم بهم گفت بزور باهات ازدواج کردم 

گفت من تو هر چی بگی با این قیافت قبول میکنم چ‌برسه دخترم بگه 

یه بارم بهم گفت حالم ازت بهم میخوره 

اینا همه در عصبانیتش بوده 

و من الانم کسی هستم که اصلا خوشم ازش نمیاد تا حدی که همین الان بهم بگن با یکی گرفتنش اصلا برام مهم نیست بگن چیزیشم شده بازم برام مهم نیست