2777
2789
عنوان

بیاید بهتون بگم باچی مبلاتونو مثل گل کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 24 پست
بچه ها شما وسایل شیشه ای خونرو با چی برق میندازید که لک نمیشه، واقعا دسمال جادویی دیگه انگار به درد ...

شاید باورت نشه ولی من با لنگ تمیزمیکنم انقد تمیزمیشع پرزم نمیده😃

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
حالا که انقد خانم کدبانو اینجاست یکی به من بگه .... موکت خونمو عوض کنم ذغالی گرفتم خیلی خوشگله، با چ ...

طوسی خیلی قشنگ میشه همیشه هم مده رنگ روشن نگیرکه پشیمون میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوارمن رنگ روغن نیست نمیدونم☹

ممنونم قربونت 💓🍃⚘️⚘️

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
اتفاقا بین خودمون بمونه منم به فکرش بودم شاید باورت نشه 

😂😂

خیلی قشنگ تمیزمیکنه گازمن شیشه ایه باهرچی تمیزمیکردم تمیزنمیشد لنگ گرفتم انقد خوب تمیزمیکنه علکی نیست که برا ماشین استفاده میکنن

ممنونم قربونت 💓🍃⚘️⚘️

البته من خواهرم دیوارش رنگ روغنه با بخارشوی تمیزکرد جاهاییم که سمت بخاری بود دوده داشت رو با ابوتاید تمیزکرد اگه بخارشو داری حتما امتحان کن خیلی تمیزمیشه

البته من خواهرم دیوارش رنگ روغنه با بخارشوی تمیزکرد جاهاییم که سمت بخاری بود دوده داشت رو با ابوتاید ...

ممنونم عزیزم امتحان می کنم 🙏💓

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
بعد ابکشیش سخت نبود؟اینومن خیلی خوشم اومد با ی دونه ابر زدم به ترکیب این محلولو آب کف کرد بدونه اینک ...

ن عزیزم من حیلی کم زدم مبلامم زیاد کثیف نبود

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...