2777
2789
عنوان

خانما تبریزی یه دقه بیایین

165 بازدید | 38 پست

دوستان عزیز کسی تبریز وکیل سراغ داره که برای کارهای طلاق و نفقه و مهریه و حضانت بتونه کمک کنه و پول خیلی کم بگیره چون اللن ندارم واقعا اگر وکیل اینجور سراغ دارید بگید ممنون 

قیز برو به وکیل بگو ده درصد از مهریه مال تو و پول پیش کم دارم الان همه اینجوری کار میکنن

اخه مهریه ۱۴ سکه هست و طرفم نمیدونم اینم میده یا نه با یه بچه ول کرده یکسال مارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سراغ دارم و ازشم کمک گرفتم کار طلاقمو ۳ماه تموم کردن

من شرایطم گفتم که پول حق الزحمه ندارم ولی مهریه نمیدونم طرف میده یا نه ولی اگر وکیله بتونه بگیره ۵ تاش مال خودش فقط حضانتم بتونه بگیره

نمیدونم قبلا کارگر بود الان بکسال مارو ول کرده رفته 

پس خیلی سخته. خودت پیگیر شو خب. ۱۴تاس بستگی به درامد ماهیانه اش فک کنم فقط یدونه پیش پرداخت بگیری. و چون کارگره الان هستن کسایی که هر ۱۳_۱۴ماه یه سکه میگیرن