2777
2789
عنوان

ماشین

453 بازدید | 26 پست

بنظرتون رنو پی کی ماشین بدیه?

ما قرار بود ۲ماه پیش وام بگیریم,بانکه اذیتمون کرد سر ضامن و این چیزا,جور نشد,تا سه هفته پیش دیگه واریز شد ,۶۰ تومن

دیگه چون رفت بالا قیمت همه چی نمیتونیم پراید (دست دوم)بگیریم

الان بنظرتون می ارزه همچین ماشینی?

پولم نمیتونیم هیچ جوره, جور کنیم بزاریم روش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت ماشین بعد ازعید میاد پایین پولتو طلا دست دوم بخر بعد عید بفروش پراید بخر 

کارشناسی خوبی بود ولی بنظرم تنها چیزی که تو ایران پایین میاد ارزش پولشه نه هیچ چیز دیگه😂

کارشناسی خوبی بود ولی بنظرم تنها چیزی که تو ایران پایین میاد ارزش پولشه نه هیچ چیز دیگه😂

😂😂😂 خب دقیقا چون ارزش پول پایین میاد گفتم طلا بخره چون رو طلا مخصوصا دست دوم هرچقدر هم که ضرر کنی باز ب اندازه ضرر رو پول نیس

😂😂😂 خب دقیقا چون ارزش پول پایین میاد گفتم طلا بخره چون رو طلا مخصوصا دست دوم هرچقدر هم که ضرر کنی ...

قبولت دارم راست میگی هر چی فکر میکنم طلا از پی کی بهتره😂👍ولی خب ماشینم بعد از عید نمیاد پایین که هیچ قول میدم همینطور پیش بره پراید یک میلیاردی رو هم میبینیم

اره من خودم خواهرم میخواست ماشین بخره یهو رفت بالا کلی اینور اونور و بنگاهای اشنا و ... پرسیدیم  ...

نمیدونم بخدا,میترسم بعد عید همین رنو هم گیرمون نیاد 

از بنگاه های اطراف و اشنا بپرس ببین نظرشون چیه  واقعا ای مملکت💔😒

والا پرسیدیم چیز درستی نگفتن

پراید هم گفتن اگه باشه خیلی ضعیف که باید هی خرجش کنی