2777
2789
من یک هفته اونجا بودم اگر سوال دیگه ای  داری بپرس

ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه یه دختر کوچولوی شیطون دارم نمیتونم دونه به دونه مغازه هارو بگردم

خدا شکرت مواظب تو دلیم باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مانتو و شلوار لباس بچه کجا داشت؟قیمتا در چه حد بود؟

خییییلی کم مانتو فروشی بود 😐

من قبلا چندتا مانتو شیک از قشم گرفته بودم ولی الان چیز به درد بخوری ندیدم

درگهان دوسه تا  مغازه مانتو فروشی دیدم که اونم نپسندیدم

قشمم ۳،۴ تا

همه چیز بود به جز مانتو😐😐😐

فکر کن بین اون همه پاساژ اصلا مانتو فروشی نبود خیلی تعجب کردم با اینکه تقریبا من همه پاساژها رو دیدم

بیشترین مغازه های که اونجا بود لوازم برقی و لباس مردونه و لوازم آرایشی ،ادکلن و کفش بود 

پاساژ نخلم لباسای بچگونش خیلی خوب بود ولی من قیمت نگرفتم 

سلام. به جز تابستون. پاییز و زمستان و بهار بهترین هوا رو داره قشم. بنظرم از ی اژانس معتبر  تور یا گشت هاشو رزرو کنید. البته قبلش ازشون میتونید مشاوره بگیرید. بیا لینکش اینجاست... پاییز رفتیم به ما که خیلی خوش گذشت  ... تورلیدر ما رو بازارگردی هم برد و تورلیدر میشناخت که کجاها قیمتش مناسبتره...