2777
2789
عنوان

اومدم مهمونی خونه مادرشوهر

386 بازدید | 19 پست

رژیم کتوزیست دارم نون و برنج نباید اصلا بخورم روغن هم روغن دنبه استفاده میکنم فقط تو کیفم از روغن خودم تو یه قوطی کوچیک ریختم گذاشتم ولی نمی‌دونم الان چی کار کنم برم برا خودم جدا غذا درست کنم 

چی کار کنم راهنمایی لطفا

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الویه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فذاشون بخور ولی کمتر 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
از فذاشون بخور ولی کمتر 

غذا

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
ی امشب و کوتاه بیا😐 تا دهنتو بعدا صاف نکنن

آخه اگه بخورم از فاز کتو خارج میشم باز کلی طول می‌کشه برگردم بهش

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

چه زشته اگه روغن گذاشتی تو کیفت بعد بری برا خودت غذا درست کنی😩😩😩 

همه رژیمها باید هفته ای یه روز چیت داشته باشن وگرنه استپ وزنی میکنی.

یعنی من باشم مهمونم این کارو کنه دیگه باهاش قطع رابطه میکنم🤦🏻‍♀️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️