2777
2789
عنوان

من یک مادر خسته ام دلم کمی حال خوب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته شوهر من با اینکه بد اخلاق نبود ولی در شب بیداری ها کمکم نمیکرد و فقط غر میزد که ساکتش کن من صب باید برم سرکار چون واقعا کارش سخت بود چه شبایی که تا صب نشستع خوابیدم تا گریه نکنه کولیک داشت

اگه از اول یه سری اخلاق بد داشت بچه نمیاوردی ولی اگه بعدن اینطور شد که یا باید دوستانه باهاش صحبت کنی  وازش کمک بخوای

تااینجا مثل هممیم بااین تفاوت که من یک دختر دوسال و نیم و یک هشت ماهه دارم مثل خودت بدون کمکی بدون حمایت همسر وتوی غربت 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
نگران نباش این روزای سخت میگذره اما خبر بد اینه که روزای سخت تری در راهه... من این روزای سختو با د ...

بچه رو به هر ترتیبی هست بزرگ میکنم تلاش میکنم،میخونم تا بتونم به سهم خودم بچه مستقلی بار بیارم

ولی خلا عاطفی خودم،دروغگویی شریک زندگیم اینا رو چه کنم؟

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

عزیزدلم

چقدر حیف همسرت خودش رو از داشتن یه زن شاد و راضی محروم میکنه

باردتری زایمان و دودان شیردهی پر از تغییرات هورمونیه و به خودی خود حال ادم بد ممکنه بشه

دیگه چه برسه به تنها بچه بزرگ کردن.

مردی که از خونواده اش بی منطق طرفداری میکنه یعنی نسبت بهشون احساسات و تفکرات یه فرد بزرگسال رو نداره.خودش مثل یه بچثت که دائم تایید و تشوبق اونا رو میخواد و از طرفشون کمبود محبت داره.

خیلی واضحه اونا اگه همسرت رو دوست داشتن میومدن برای ارامش زندگی زناشوییش تلاش کنن نه اینکه ازش سواری بگیرن.

پیشنهاد من اینه،مطلقا از خومواده همسرت عیبجویی نکن جلوی همسرت،خیلی اروم و کم کم همسرت رو درگیر بچه داری کن.

مثلا از ۵ دقیقه شروع کن.

بچه رو بسپر به ایشون و یه کار برای خودت انجام بده.اصلا هم بهش ایراد نگیر چرا اینجور کردی با بچه .زمان میبره ولی اهسته اهسته نتیجه اش ماندگار تره.

از طرفی هم به این مسئله اگاه باش بچه تا دوسالگی بیشترین احتیاجش از طرف مادر تامین میشه.خواه نا خواه شما درگیرش هستید.و این دو سال اول خیلی خیلی مهمه تو اطمینان بچه به این دنیا و شکل گیری شخصیتش.ثمره صبر و زحمت و رنجی که الان میبری و بعد دوسال خواهی دید و اگه اضطراب و غم خودت رو به فرزندت انتقال بدی هم ثمره اش رو خواهی دید.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
با شوهری که مدام دروغ میگه چه کنم؟ با بی اعتمادی چه کنم؟ با اینکه جلو خانوادش غرورم شکسته چه کنم؟

با زبون خوب بشین باهاش صحبت کن شاید تاثیری داشته باشه

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .
بچه رو به هر ترتیبی هست بزرگ میکنم تلاش میکنم،میخونم تا بتونم به سهم خودم بچه مستقلی بار بیارم ولی ...

امکانش نیست با مشاور خانواده ارتباط بگیری؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
الان هوا  گرم و آفتابیه دختر گلت رو بزار داخل کالسکه و باهم برید یه هوایی بخورید

پدرش مانع میشه،بچه یه عطسه کنه میگه بردی برای خوش خوشان دلت سرماش دادی،در حالی که خودش تلاشی برای کمک بهم،نمیکنه

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
اخه چرا دلیلش چیه واقعا من زیاد میبینم مردا بعد از بچه دار شدن اخلاقشون عوض میشه من همیشه فکر میکردم ...

همه مردان اینجور نیستن..خیلی از مردها وقتی بچه دار میشن احترام بیشتری برای همسرشون قائلن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...