2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مونور نه

ولی وانت اتوبوس و تراکتور روندم😍😁

دوچرخه سواریم ک از بچگی همیشه بوده

توو شهرم ک ماشین خودمون اکثرا دستمه همسرمم فداش شم کلا مانع پیشرفت و افکار زن ستیزانه نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

والا من دیروز برای اولین بار شهری رو رد شدم رانندگیم عالیه سرهنگه برگشته میگه قدت کوتاهه پاهات به پدال نمیرسه منم گفتم پس چطوری هر جا که گفتی بردمت؟

ردم کرد

منتظرم اگه هفته بعد بازم ردم کرد میرم به مدیر آموزشگاه شیرینی میدم کارتو صادر می‌کنه والا علاف نیستم که هر سری ۲۷۰ تومن بدم به فیش و آخرشم طرف بهونه های بنی اسرائیلی بیاره

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

من بله گواهینامه دارم یه ماشین هم دارم که عشقههه منهههه 

دوچرخه عاشقشم یکی هم دارم خیلیم دوچرخه سواری میکنم 

مگه چه اشکالی داره دوچرخه سواری که همسر بخواد دخالت کنه

اجازه دخالت توی علایقم به همسرم نمیدم،من همینم و روز اول منو همینی که هست پسندیده...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
من بله گواهینامه دارم یه ماشین هم دارم که عشقههه منهههه  دوچرخه عاشقشم یکی هم دارم خیلیم دوچرخ ...

عزیزم واژه دخالت خیلی جالب نیست به نظر من به قول بابای بچهام ما توی دست هم امونتیم 

من که سال سوم زندگیمون توی دوران شروع بارداریم آرمه کردم؟گواهی ناممو گرفتم افسرم چون دید حاملم قبولم کرد  گفت حوصله دردسر زن باردار ندارم

اوایلم به اسرار شوهر موتور سواریم یادم داد میگه زن باید گرگ باش بدون شوهرشم بتون خودشو بچهاشو در ببر

دوچرخه هم که اوایل که جوجه نکرده بودیم کلی میرفتیم دونفره الان دوتاش تو انبار داره خاک میخوره

اولین تصادفمم کوبیدم پشت ی وانت به قول ماهان نیسان گلی 

که استرس بدی داشتم از واکنش شوهر میترسیدم که امد سر صحنه بهم گفت فقط تو ماشین بشین خودم حلش میکنم اون سال ٣تومن خرج گذاشتیم رو دست خودمون خواستم واسی جبران ی تیکه از طلاهامون رو بفروشم هرچی اسرار کردم شوهری نزاشت و گفت طلاها اصلا و ابدا ولی هیچ وقت بعد اون سانحه نگفت نشین پشت فرمون فقط میگه کمربند و بچها عقب کمربند و در صورت اعصبانیت حق نداری پشت فرمون بشینی

عزیزم واژه دخالت خیلی جالب نیست به نظر من به قول بابای بچهام ما توی دست هم امونتیم  من که سال ...

🙄نیاز نیست منو ریپلای کنی و بهم درس اخلاق بدی عزیزم... 

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...