2777
2789

من این مانتو رو دادم بدوزن برام دقیقا با همین پارچه.

تقریبا همین شال رو هم خریدم براش

کیف وکفشمم دو حالت داره : 

هم کیف و کفش سفید دارم که کفشش کالجه 

هم کیف طلایی دارم که اگه بخوام براش کفش مجلسی مثل توی عکس بخرم باید ۴۶۰ تومن هزینه کنم 

حالا موندم برای شلوار من خودم یه شلوار کتان کرمی خیلی روشن دارم که تنگه تقریبا که اگه بخوام بپوشم همون کیف و کفش سفیدم بهش میاد ولی نمی‌دونم با مانتوم خوب میشه اصن می‌پوشن اینجوری یا نه؟؟ یا مثلاً کفش مجلسی که پاشنه کوتاه باشه با شلوار کتان خوب میشه؟؟

ولی شلوار پارچه ای کرم ندارم که اگه بخوام بخرم نزدیک ۳۰۰ تومن هزینش میشه که اگه پارچه ای بخرم باید کفشم مجلسی بخرم که اونم نزدیک ۵۰۰ میشه یعنی روهم ۸۰۰ تومن هزینه میشه 

حالا بنظر شما چیکار کنم خوب میشه؟ 

خیلی پیچیده شد

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرگیجه گرفتم و اخرشم متوجه نشدم متاسفانه

فقط میتونم بگم یکم ساده ترررررر لطفا

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
کیف ارزون تر گیرت میاد از همین مثلا ۲۵۰ .. من هیچوقت سفید پوشیدنو واسه تازه عروس دوس ندارم خودم هرچ ...

کیف دارم هم سفید هم طلایی مسئلم کفش و شلواره اگه بخوام بخرم ۸۰۰ هزینه میشه دقیقا تیپم مثل همین عکس میشه نخوام بخرمم تیپم نیمه اسپرت نیمه مجلسی میشه😂🤣

مافقط باید عکس ببینیم بگیم کدوم بهتره اینجوری نمیتونیم تصور کنیم وراهکار بدیم شرمنده😀

گفتم که 

شما فقط یه چی بگو بم کفش مجلسی با شلوار کتان می‌پوشن ؟؟ جفتشم طیف رنگیش یه جور باشه

درست متوجه نشدم چی نوشتی ولی با این مانتو میتونی شلوار پارچه‌ای کرمی با کفش پاشنه بلند مشکی بپوشی 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
سرگیجه گرفتم و اخرشم متوجه نشدم متاسفانه فقط میتونم بگم یکم ساده ترررررر لطفا

بابا ببین 

شال و مانتو دقیقا مثل عکسیه که فرستادم 

میمونه کفش و شلوار که میتونم بخرم دقیقا مثل عکس شه اما اگه نخوام بخرم کفشم کالج سفید میشه شلوارمم کتان کشی کرمی بد میشه یا خوب میشه؟