خانم خیاطا! از این مدل دامن بخوام بدوزم چقدر پارچه لازمه؟
اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اگر کوه ها کر نبودند/ اگر آب ها تر نبودند/ اگر باد می ایستاد/ اگر حرف های دلم بی اگر بود/ اگر فرصت چشم من بیشتر بود/ اگر می توانستم از خاک یک دسته لبخند پرپر بچینم/ تو را میتوانستم ای دووور از دور یک بار دیگر ببینم💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است وچقدر کوتاه است این زندگی😔
میشه بپرسم برای مبل راحتی ۸نفره چند متر پارچه بخریم که بندازیمروش خاک نخوره؟
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
مطمئنی عزیزم؟ آخه من دو متر پارچه با عرض ۱.۵ خریدم. مربیمون میگه کمه. اون قسمت پایینش که چین سوزنی میخوره پارچه زیاد نمیخواد؟
میشه بپرسم برای مبل راحتی ۸نفره چند متر پارچه بخریم که بندازیمروش خاک نخوره؟
بستگی به مدل مبلتون داره مترو از لبه ی مبل آویزون کنید از جایی که میخواین ملحفه بشه بعد رویه مبلهارو هم بگیرین دوباره لبه ها و آویزونش کنید یه بیست سانتم اضافه بگیرین
هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است وچقدر کوتاه است این زندگی😔
مطمئنی عزیزم؟ آخه من دو متر پارچه با عرض ۱.۵ خریدم. مربیمون میگه کمه. اون قسمت پایینش که چین سوزنی م ...
حدود ۶۰سانت پایینش میخواد
شاید عرض پارچت کمه