2777
2789
عنوان

تجربه لاغری با ترک نهار

686 بازدید | 21 پست

سلام خانم های عزیز لطفا هر کی هر اطلاعاتی داره اینجا بزاره هر کیک پایه هست اینجا اعلام کنه 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بله
3
75%
خیر
1
25%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت انجام دادم عااااالی بود، صب پامیشدم ناشتا میرفتم حمام آب داغ، بعد میومدم صبحانه سیر میخوردم، دیگه تا سرشب ک شام می‌خوردم. انقد سایز کم کردم تو ۲۰ روز. ولی نمی‌دونم چرا ادامه ندادم.

حمام آب داغ برای آب کردن بلغم میرفتم. راستی تخمه آفتاب گردون چاق کنندس چون چربه و سرد، مستقیم چربی میشه می‌ره زیر پوست. اگه تخمه میخای تخمه کدو بخور ، خیلی خاصیت داره و یجوری انگار سنگین و سیرکنندس خیلی بهتره

من یه مدت انجام دادم عااااالی بود، صب پامیشدم ناشتا میرفتم حمام آب داغ، بعد میومدم صبحانه سیر میخورد ...

ممنونم گلم آره راست میگی حتی دکترطب سنتی هم بهم گفته برا سردی معده صبح زود حموم آب داغ برم 

خیلی ممنون یاد آور شدی و تجربتو گفتی گلم چشم آفتاب گردون دیگه نمیخورم بادوم خوبه به نظرت ؟تو خونه دارم

ینی ناهارو حذف کنیم؟خب بجاش چی بخوریم؟

نگا طب سنتی میگه نهار باعث فساد مواد غذایی در بدن میشه نهایت میتونی یه سالاد بدون سس بخوری یام میوه تو هر چیزی حد تعادل رعایت کنی خوبه 

نهار کلا باعث سردی معده میشه و شکم میاره 

ممنونم گلم آره راست میگی حتی دکترطب سنتی هم بهم گفته برا سردی معده صبح زود حموم آب داغ برم  خی ...

اره بادوم خوبه مصرف کن.. اگه بهت میسازه زیره سیاه و زنجبیل و دارچین و.. بمقدار کم هرروز مصرف کن تا گرم بشه گوارشت، سوخت و سازت بالا بره و زودتر لاغر بشی

اره بادوم خوبه مصرف کن.. اگه بهت میسازه زیره سیاه و زنجبیل و دارچین و.. بمقدار کم هرروز مصرف کن تا گ ...

ممنونم آره میسازه قبلاخوردم 

فقط کیست رحمی دارم اینا بدترش نمیکنه به نظرت پری هام کلا با قرص و آمپولن متاسفانه روز به روزم دارم بیشتر چاق میشم رحمم هم سرد شده متاسفانه 

منم از فردا شروع میکنم جوابه دیگه؟

آره من قبلا رفتم دکتر طب سنتی بهم گفت واسهآب شدن شکم و لاغری خیلی تاثیر داره کلا شکم به خاطر طبع سرده و نخوردن نهار شکمو لاغر میکنه و همچنین حموم آب داغ هر صبح 

هفته ای سه بار صبحانه سه شیره و ارده بخور 

نخود آب درست کن بخور خیلی چیزای دیگه بود متاسفانه یادم نمیان 

بعد کلی من راجب بهش تحقیق کردم نظرات همین سایت مال سال های قبل رو خوندم 

ممنونم آره میسازه قبلاخوردم  فقط کیست رحمی دارم اینا بدترش نمیکنه به نظرت پری هام کلا با قرص و ...

چقدر بد🙁 این داروها ضرر دارن ، رازیانه بهت میسازه ؟ چون هورمون زنانه داره خیلی برا خانوما و رحم  و تخمدان و.. خوبه.

چون از این لحاظ مشکل داری نمی‌دونم چی باید مصرف کنی که یوقت بدتر نشی😣

چقدر بد🙁 این داروها ضرر دارن ، رازیانه بهت میسازه ؟ چون هورمون زنانه داره خیلی برا خانوما و رحم &nb ...

آره داروها بد تر چاقم میکنن آره الان نهایت دارچین و زنجبیل میخورم بقیرو میترسم