2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه که اینجوری راحتر میتونی بعدها از شیر بگیریش؛ از ۶ تا ۱ سال باید اول شیر بعد غذا ولی از ۱ تا ۲ اول غذا بعد شیر.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
پسر منم هشت ماهشه اما بر عکسه فقط شیر میخورههه  غذا کمکی چی میدی که دوست داره میخوره ؟ پسر من ...

موز سیب رنده شده، سرلاک گندم وخرما،

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

نگران نباش.مواد مغذی رو از غذا میگیره بدنش

زیادی هم غذا نمیخوره تا قبل غذا خوربشه فقط شیر خودم میخورد خیلی تپلی بود الان لاغر شده همش گریه میکنه یه لحظه از خودم جدا نمیشه

پسر منم هشت ماهشه اما بر عکسه فقط شیر میخورههه  غذا کمکی چی میدی که دوست داره میخوره ؟ پسر من ...

تعداد دفعات شیری که میخوره شایدتو یه شبانه روز چهارمرتبه باشه قبلا که شیر خودم میخورد خیلی تپلی بود الان لاغر شده همش گریه میکنه یه لحظه از خودم جدا نمیشه کلافه شدم دیگه شما غذا چی درست میکنی برا پسرت

من هنوز عروسی نکردم که بچه دار شم سنم هم کمه ولی داداشم که الان ی سالشه یادمه وقتی شروع کردیم به غذا دادنش کمتر شیر میخورد چون سیر هستن کمتر میخورن فک کنم ولی بعضی بچه ها برعکس هستن بیشتر شیر میخورن 

من هنوز عروسی نکردم که بچه دار شم سنم هم کمه ولی داداشم که الان ی سالشه یادمه وقتی شروع کردیم به غذا ...

مرسی قشنگم