2777
2789

از یه طرف پشت کنکورم😔 نمیدونم آینده تحصیلیم و شغلیم چیهههه🥺جایگاه قراره کجا باشه کدوم شهر باشم با چه سطح آدمایی قراره برخورد داشته باشم...

🙂از یه طرف دارم وارد سن ازدواجم میشم و شدیدا دلهره دارم چجور ادمی قراره سر راهم قرار بگیره اصلا ازدواج میکنم یا نه یا حتی ب این ک بچه دار قراره بشم یا نه هم فکر میکنم چون تنبلی دارمم🥲

از طرفی تو زندگی فقط مامانمو دارم میترسم زبونم لال بلایی سرش بیاد هیچ حامی و پشتوانه و دلگرمی نخواهم داشت 😭خیلی زندگیم داغون شده ن تفریحی ن دوستی ن سرمایه ای💔

چیکار کنم شمام اینطورین🥲😭

بنظرتون چیکار کنم زندگیم بهتر شه خیالم از اینده راحت تر باشه 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول درس بخون یه رشته ی خوب و درست قبول شو که شاغل شی

بعد از شاغل شدن با ادمای هم لول و بالاتر اشنا میشی و ازدواج میکنی

مادرتم اینجوری خوشحال میشه و میتونی سطح زندگی شو بهتر کنی

🏃🏻‍♀️

خیلی فکرتو مشغول کردی در مورد مادرت باید فقط به سلامتیش فکر کنی نه چیز دیگه الان هدفت فقط باید کنکورت باشه به اینده و شوهر و بچه چیکار داری در مورد چیزایی که وجود ندارن الکی فکرت مشغوله باعث میشه از هدفت دور بمونی

طبیعی چون تو سن خاصی هستی و برای آینده استرس داری 

تمرکزت بزار برای درس 

رشته خوبی بیاری 

ازدواج هم محیا میشه 

با تنبلی تخمدان هم حامله میشن نگران نباش 

فقط نزار چاق بشی و از روز هفتم تا چهاردهم هر ماه زمان تخمک گذاریت 

صبح ها نصف استکان عرق رازیانه ناشتا و بعد از ظهرها نصف استکان عرق بومادران بخور 

پیاده روی و ورزش هم یادت نره 

استرس نداشته باش و تمرکز بر درس فقط

وسواس فکری نده به خودت دختر

ریلکس کن

یوگا مدیتیشن

بشین خوب درستو بخون تنبلی هم اگر برنامه ورزشی نصب کن روزی نیم‌ساعت ورزش کنی نیم ساعتم برقصی و قند رو هم مصرفش رو محدود کنی خوب میشی

اگر دکتر بهت دارو بده گلوکوفاژم خوبه 

با سیاهدونه با عسل هر روز صبح

خیلی فکر نکن به نظرم حرص خوردنه فقط بلاخره یه چیزی میشه دیگه 

منفی نگری ولی نباش چون جذبت میشه اتفاق های بد

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
اول درس بخون یه رشته ی خوب و درست قبول شو که شاغل شی بعد از شاغل شدن با ادمای هم لول و بالاتر اشنا ...

واقعا حق با توعه خودمم ک فکر میکنم میبینم فقط برگ برندم درسمه

اره باید برا مامانمم یه کاری کنم رو من حساب باز کرده بود یجورایی بخاطر ماها شغلشو از دست داد حالا نباید ناامیدش کنه باز حس میکنم دچار روزمرگی شده🙂💔

منم پشت کنکوری ام و ذهنم خیلی درگیر اینده و کسی که دوسش دارم .....

چه رشته ای هستی ؟

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم     
واقعا حق با توعه خودمم ک فکر میکنم میبینم فقط برگ برندم درسمه اره باید برا مامانمم یه کاری کنم رو م ...

رشته ت چیه ؟

ببین دختر ماها که سرمایه ی عالی نداریم باید تا ۳۰ سالگی با کار و شغل و مهارت زندگی مونو بسازیم

به ازدواجم زیاد فکر نکن فعلا وقت زیاده فقط به درامد و اینده ی عالی فکر کن

تو اگه پول خوب داشته باشی و زندگیت عالی باشه یه شوهر لول بالای خفنم گیرت میاد

الان دلار ۶۰ تومنه مردم معمولی واقعا زندگی سختی دارن ولی اونی که بارشو با تلاش بسته دغدغه های معمولی نداره

🏃🏻‍♀️