2777
2789
عنوان

وقتی با دست خودت. شوهرتون از خودت متنفر میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 19 پست

همینطوری ادامه بدی پیش بینیت به حقیقت میپیونده ، اینو من به یکی دیگه از کاربرای این سایت گفتم گفت نه ربطی نداره به گیر دادناش ادامه داد چند وقت پیش تاپیک خیانت همسرشو زده بود ،دلیلشم اینه که تو ناخوداءاهش میگه چه اینکارو بکنم چه نکنم که به خاطرش دارم بازخواست میشم پس بذار بکنم که حداقل دلم نسوزه واسه کار نکرده دارم اینطوری اذیت میشم

اگه نمیتونی خودت رفتارتو عوض کنی از روانشناس کمک بگیر 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

بنظرم دعای چیزی واست گرفتن 

یه مدت به شخصه اینجوری بودم اوایل عقد مال چندسال پیش رو میگم 

شوهرم اون موقعه خوب بود باهام الان ماجراهای داریم 

ولی اون دوران هیچ مشکلی نداشتیم ولی من الکی الکی اینجوری رفتار میکرد شب باهاش خوب بودم صبح پامیشدم طلاهامو در میاورد میدادم به مامانم میگفتم بهش بده من نمیخوامش جدا میشم تقریبا تا دو هفته بعد یبار رفتیم پیش یکی سرکتاب رو باز کرد گفت یکی واست دعا باز کرده که ازش متنفر بشی جدا بشی واسه همینه خودتم نمیدونی داری چیکار میکنی بعد باطلش کرد از اون موقعه اینجوری نشدم اصلا 

البته اونی که باطل کردم هم خدا رحمتش کنه فوت شد 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ سالمه خودمم اذیت میشم 

نیاز به روانکاوی داری

دلم برای همسرت سوخت

تا دیر نشده یه فکری برای خودت بکن

برو روانکاو ببینه چته

البته اگه دیر نشده باشه و همسرت ازت متنفر نشده باشه😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من اگر جای همسرت بودم ازت جدا میشدم جدی میگم

اصلا تحمل آدم‌های اینجوری رو ندارم واقعا وحشتناکه 

شاید هم خیانت میکردم بهت چون کنار آدمی که هر ثانیه منو چک کنه و مدام مثل کارگاه دنبالم باشه ارامش ندارم

یعنی چیکار کنم کجا برم

برو پیش یه روانشناس خوب خانم 

اگر تو دانشگاه درس بده یعنی در کار قویتره 

اگر بودجه نداری 

شروع کن خوندن و شنیدن 

خیلی از فایل و سخنرانی های دکتر هلاکویی کمکت میکنه