2777
2789
عنوان

سومی هم پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 8195 بازدید | 116 پست
واس منم دعا کن بچه دار بشم منم بچه ندارم میخوام اولی پسر باشه 

ای جانم ان شالله شما هم به حق این ماه عزیز خدا بعتون یه بوه سالم و صالح و خلف و با حیا بده ،این ماه ماه عزیزیه،نذر کنید ان شالله که به خواسته انون میرسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبدونم چی میگی ولی اینو در نظر داشته باش ذات و اخلاق بچه مهمه ن جنسیتش، سعی کن پسرای خانواده دوست با محبت و بسازی تربیت کنی و عروسای خوب نسیبت بشن اونوخ میبینی پسر دختر فرقی نداره انقد پسر دلسوز و دختر بی عاطفه هست ک نگو،برعکسشم هستا برای  اونا ک عاشق پسرن،میبینی دختره اندازه ۱۰ تا مرد غیرت داره پسره روزگار پدر مادرو سیاه کرده...

عزیزم  خودتو جای من بذار بعداز ده سال باردار شدم دومی پسر شد  چقدر ذوق داشتم خوشحال بودم بخاطر کوتاهی طول سرویکس زایمان زودرس کردم  بچه ام نموند  رفت  وجیگرمو سوزوند  اونم درست وقتی که  شش ماه رو تمام کرده بود، من اصلا سابقه زایمان  زودرس نداشتم  یازده ماه گذشته  ومن  هنوز  حالم  بده ،خدا کوچولوت حفظ  کنه  ولش کن  مطمئن باش  اگر دختر داشتی  پسر نداشتی  باز این جماعت  ی چیزی میگفتن  پس ب حرف  بقیه اهمیت  نده   کاش  من بچم  می موند ،دختر وپسر  نداره عزیزم  بچه سالم و صالح  باشه کافیه 

قطعا داشتن هر دو جنس خیلی شیرین تره ولی قطعا صلاح شما در این بوده که مادر سه تا گل پسر باشی

ضمنا من دیدم پسرایی که روابط خیلی عاطفی و عالی با مادرشون داشتن و از بعضی مادرا شنیدم که پسرمون از دخترمون برامون دلسوزتره

یکی از اقوام ما هم ۵ تا پسر داره چهار تا عروساشو از خواهرزاد هاش برده و رابطه ی خوبی دارن 

خدا برات حفظشون کنه برا منم دعا کن خدا یه بچه ی سالم و صالح بهم بده 

خدایا دلمو آروم کن...

مادر شوهر من دختر نداره عزیز من اوایل که وارد خانواده‌ش شدم عین مادر میدیدمش و اصلا به چشم مادرشوهر نگاهش نمیکردم تا اینکه دیدم چه مار هفت خطیه و کلا ضد عروسه تو هفته اول عروسی کلی حرف بارم کرد

فکر میکنه عروس نوکره و ترشیده و پسراش منت سرمون گذاشتن مارو گرفتن 

چون دختر نداشت هرجور خواست از ما توقع جهاز و سیسمونی و طلا کرد و گفت وظیفه خانواده عروسه خریدشون درحالی که میدونستم اگه دختر داشت تف کف دستش نمیکرد

فقط خواستم بگم اگه آدم خوبی بود من عین مادرم دورش میگشتم اگه میخوای عروست خوب باشه توروخدا خوب باش💫💫💫💫💫

یکی میگه پسر نداری  اجاقت کوره یکی میگه دختر نداری اجاقت کوره با بچه هات خوب باش واسه ایندتم پول جمع کن این نسلای جدید هیچکس نمیره پرستاریه مادرو بکنه مواظب خودت باش از زندگیت لذت بر این چه حرفاییه😐

منم یع پسر دارم منم حاملم منم سردمه همه میگن سردته دختره

انشالله هرچی میخایم همون بشه من بدنم گرمه ازبیرون سردمه مامانم میگه حتما عفونت داری برا اونه

نمیدونم والا

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم  خودتو جای من بذار بعداز ده سال باردار شدم دومی پسر شد  چقدر ذوق داشتم خوشحال بودم ب ...

عریزم واقعا سخته ان شالله که خدا لهت توان بده و بچه بعدی به سلامتی به دنیا بیاد