2777
2789
عنوان

تولد بچه جاری

464 بازدید | 22 پست

من و‌شوهرم همیشه هروقت تولد جاریم و شوهرشه زنگ‌میزنیم تبریک میگیم هدیه هم میدیم بهشون

ولی اونا گاهی هدیه میدن گاهی نه

امسال که کلا یه زنگ هم نزدن تبریک بگن درصورتی که ما زنگ‌زدیم تولدشو تبریک گفتیم هدیه هم دادیم

حالا تولد بچشه بنظرتون زنگ‌بزنم ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه  شخصیت خودتو حفظ کن اگه زنگ نزده دلیلی نداره شما بزنی  اگه تولد گرفت تو مراسم تبریک م ...

ولی شوهرم کادوشو میده به بچش.

اما میگم من زنگ‌نزنم

از طرفیم ممکنه شوهرم ناراحت بشه زنگ نزنم

وقتی طرف تمایلی به معاشرت توی این زمینه ی خاص نداره، چه اصراری دارید شما؟ 

این کارای الکیو از قبل من بیام تو خونوادشثن انجام میدادن

الان منم مجبووورم درصورتی که متنفرم از این کار

من خودم اینجوری بودم. واسه تولد ها هدیه میگرفتم، یا عید های مذهبی عیدی میدادم. حتی شده بادکنک. بعد پسر بزرگ و فضول خواهرشوهرم (33سالشه)گفت شما پولای دایی رو تموم میکنی و... منم دیگه عید ها عیدی نگرفتم. 

واسه تولد دختر جاریم هدیه میدادم بعد اون حتی تبریک نمیگفت. الانم د سیب گه واسش هدیه نمیگرم. تولدم رو تبریک بگه، تبریک میگم وگرنه هرگز

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
من خودم اینجوری بودم. واسه تولد ها هدیه میگرفتم، یا عید های مذهبی عیدی میدادم. حتی شده بادکنک. بعد پ ...

بنظرم کار خیلی چرتیه هدیه به جاری و تبریک گفتن تولدش

من که متنفرم

یکسال تولد دختر خواهرشوهرم هدیه دادم تا پنج سال بعد همش یه هفته بعد تولدم میگفت عه من میخواستم واست هدیه بدم چون اون سال دادی و... بالاخره بعد6سال هدیه جبران رو داد

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

از دیدن جاری و خانواده اش حالم بد میشه از بس تنگ نظر و خسیسن. همین مونده زنگ بزنم تولدشون رو تبریک بگم.

زنگ نزن بابا . تازه خودت میگی اونها هم گاهی زنگ میزنن. کلا زنگ نزنی دیگه این رسم کنار گذاشته میشه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
این کارای الکیو از قبل من بیام تو خونوادشثن انجام میدادن الان منم مجبووورم درصورتی که متنفرم از این ...

برای اونهایی که دوست دارن این کار رو انجام بدید. این بنده خدا با تبریک نگفتن داره اعلام میکنه تمایلی به ادامه این کار نداره. شماهم رها کنید. نمیگم اصلا منظور بدی داره ها . شخصیتش لابد اینجوریه که خیلی دوست نداره. یا مثلا دستشون تنگه

سلام😊