2777
2789

تقریبا یه قاشق چای خوری سر خالی 

چون بچه خودمم ۱۰ کیلو هست 

من ریختم ۲۰ قطره توی قاشق دیدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا یه قاشق چای خوری سر خالی  چون بچه خودمم ۱۰ کیلو هست  من ریختم ۲۰ قطره توی قاشق دی ...

قطره با شربت فرق داره

قطره اگه بخوای بدی دو برابر وزنش یعنی ده کیلو میشه بیست قطره

ولی شربت به سی سی حساب میشه

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
قطره با شربت فرق داره قطره اگه بخوای بدی دو برابر وزنش یعنی ده کیلو میشه بیست قطره ولی شربت به سی ...

منم خواستم بپرسم محتویات قطره با شربت شاید فرق داشته باشه مقداری هم که میدیم شاید با هم فرق کنه

قطره با شربت فرق داره قطره اگه بخوای بدی دو برابر وزنش یعنی ده کیلو میشه بیست قطره ولی شربت به سی ...

اها 

من نمیدونستم فکر کردم دو سال هم قطره میدن 😅

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
۱ قاشق غذا خوری زیاد نیست؟ 

دختر من ۲۰ ماهشه دکتر اخرین بار گفت پنج سی سی میتونی بدی

منم از سر شیشه شربت یه سر شیشه میدادم

قاشق هم فکر کنم همپن ۵ سی سی میشه

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
دختر من ۲۰ ماهشه دکتر اخرین بار گفت پنج سی سی میتونی بدی منم از سر شیشه شربت یه سر شیشه میدادم قاش ...

ممنونم. از داروخونه پرسیدم گفت ۵ سی سی یعنی یه ق م پر یا یه ق مرباخوری یه کم بیشتر

میتونید از شربت ردکولد استفاده کنید که از عصاره عناب و شیرین بیان درست شده و واقعا هم طعم خوبی داره تازه هم تب بر و ضد سرفس و هم اینکه برای تقویت سیستم ایمنی بدن عالیه

اینم لینک برای خرید دارو: https://www.darukade.com/products/supplement-cough-and-cold-224/syrup-red-cold-daya-20433https://www.darukade.com/products/supplement-cough-and-cold-224/syrup-red-cold-daya-20433

سلام وقت شما بخیر. شما برای بچه هاتون میوه به چند تا خوردید موقع بارداری؟؟؟؟ قرآن هم میخوندید؟؟؟

سلام. وقت شما هم بخیر. بچه اولم ۱ عدد. بچه دوم یکی و نصفی. قرآن نمی خوندم

ممنونم. همه ۹ ماه رو به خوردید یا فقط مثلا چند ماه؟

خواهش می کنم. نه همه ۹ ماه رو نخوردم. بارداری اول ماه سوم ۱ عدد به برادر شوهرم که فهمید باردارم داد به مادر شوهرم که بده بهم همون یک عدد رو خوردم. بارداری دوم ماه هفت، شوهرم یه روز ۳ تا به خرید ۱ عدد و نیمش رو من خوردم بقیشم دادم شوهرم و بچم که دلشون آب نشه🙂

خواهش می کنم. نه همه ۹ ماه رو نخوردم. بارداری اول ماه سوم ۱ عدد به برادر شوهرم که فهمید باردارم داد ...

ممنونم عزیزم که جواب میدید.

پس کلا ۲ تا و نصفی خوردید.

من ولی شاید تا الان که آخر ماه ۸ هستم کلا ۶۰ یا ۷۰ تا عدد یا بیشتر خورده باشم.🤭